Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!..

850 ευρώ έκαστος πλήρωσαν οι 3.500 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, ο επικεφαλής της ιταλικής Κεν...






850 ευρώ έκαστος πλήρωσαν οι 3.500 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροαριστεράς Ματέο Ρέντσι, ο Σίλβιο Μπερουσκόνι και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες

Σε βίλα στην Τοσκάνη -η βραδιά κοστίζει 20 χιλιάδες δολάρια!- ξεκουράζεται ο Μπαράκ Ομπάμα μετά την συμμετοχή του σε διεθνές συνέδριο στο Μιλάνο από την οποία έβαλε στον... κουμπαρά του τρία εκατομμύρια ευρώ.




Στο πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, μετά τη λήξη της θητείας του, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή.



Από το βήμα του συνεδρίου ο Ομπάμα ξεκαθάρισε ότι, για τα επόμενα δέκα χρόνια η προτεραιότητά του θα είναι η μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.

«Δεν πιστεύω ότι αυτός ο πλανήτης είναι καταδικασμένος σε συνεχώς αυξανόμενες θερμοκρασίες», δήλωσε ο Ομπάμα στη διάρκεια της ομιλίας του και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτά είναι προβλήματα που προκλήθηκαν από τον άνθρωπο και μπορούν να λυθούν από τον άνθρωπο».
Για να παρακολουθήσουν την ομιλία του, οι 3.500 συμμετέχοντες πλήρωσαν 850 ευρώ έκαστος. Ανάμεσά τους ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροαριστεράς Ματέο Ρέντσι, ο Σίλβιο Μπερουσκόνι και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες .

Σύμφωνα όμως με τους «Los Angeles Times», τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ομιλία του, δηλαδή 3 εκατομμύρια ευρώ, τα πήρε ο ίδιος ο Ομπάμα, και θα τα διαθέσει, όπως είπε, στο «ίδρυμα Obama» για την παγκόσμια πρόοδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.