Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΞΥΠΝΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ; ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Ο νεαρός δικάστηκε την Δευτέρα με κατηγορίες για ψευδή αναφορά στην αρχή και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης Γερή «καμπάνα» έριξε το Τρ...






Ο νεαρός δικάστηκε την Δευτέρα με κατηγορίες για ψευδή αναφορά στην αρχή και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης

Γερή «καμπάνα» έριξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ένα νεαρό που δήλωσε στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Μαγνησίας ότι είχαν χαθεί οι πινακίδες του αυτοκινήτου του για να βγάλει άλλες, ενώ είχαν αφαιρεθεί λόγω… παράνομης στάθμευσης!




Ήταν… Πρωταπριλιά όταν ο 26χρονος κατήγγειλε αρχικά στην Ασφάλεια την υποτιθέμενη απώλεια και, μια εβδομάδα μετά, αιτήθηκε αντικατάσταση των πινακίδων από την αρμόδια υπηρεσία. Όμως, στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τις πινακίδες είχε αφαιρέσει η Δημοτική Αστυνομία και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Ο νεαρός δικάστηκε την Δευτέρα με κατηγορίες για ψευδή αναφορά στην αρχή και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή. Η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά θα έχει να κάνει με τον… πατέρα του στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.