Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΧΕΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ!..

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Αριστείδης Χατζής, Αν. Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών στο ΕΚΠΑ, στιλιτεύει ...

Nτροπιαστική εικόνα: Ετσι είναι σήμερα οι τουαλέτες του νέου κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ





Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Αριστείδης Χατζής, Αν. Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών στο ΕΚΠΑ, στιλιτεύει την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τουαλέτες στο νέο κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.




Στην ανάρτηση, το κείμενο του καθηγητή που συνοδεύει τις φωτογραφίες, έχει ως εξής: «Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (και όταν λέω οποιοδήποτε, εννοώ οποιοδήποτε - συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Σομαλία κλπ.) αυτή η εικόνα θα θεωρούνταν εξωφρενική, εξευτελιστική και αηδιαστική. Κυρίως όμως θα θεωρούνταν παράνομη καθώς παραβιάζει βασικούς κανόνες υγειινής. (Για αισθητική δεν θα μιλήσω καν - αυτά είναι πολυτέλειες αναπτυγμένων κρατών).

Οι φωτογραφίες πρόερχονται από το νέο κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Αλλά θα δείτε παρόμοιες σχεδόν σε όλα τα ΑΕΙ και σε άλλα δημόσια κτίρια. Ακόμα και σε νοσοκομεία.

Πώς επιτρέψαμε στον εαυτό μας αυτήν την κατάντια; Κυρίως όμως, πώς επιτρέψαμε στον εαυτό μας να τη συνηθίσει; Να τη θεωρεί δεδομένη, αναπόφευκτη και τελικώς αόρατη;




bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.