Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξαρθρώθηκε η σπείρα των Αλβανών κακοποιών που «χτύπησαν» από την περασμένη Κυριακή πέντε σπίτια στην ε...

Συνελήφθησαν οι Αλβανοί που διέρρηξαν πέντε σπίτια στον Αλμυρό





Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εξαρθρώθηκε η σπείρα των Αλβανών κακοποιών που «χτύπησαν» από την περασμένη Κυριακή πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας. Τα τρία μέλη της συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την τελευταία τους διάρρηξη.




Οι αλλοδαποί ηλικίας 25, 32 και 34 χρόνων προσπαθούσαν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στην προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες τριών διαρρήξεων σπιτιών από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 850 ευρώ και διάφορα τιμαλφή, ενώ είχαν διαπράξει και δύο απόπειρες κλοπής.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν 1.173 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στα θύματά τους, ενώ η προέλευση των υπόλοιπων ερευνάται. Ακόμη, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.