Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΟΧΛΟΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΩΝ... ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ» ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ...!!!

Χτες το βράδυ Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης θέτοντάς την εκτός λειτουργ...







Χτες το βράδυ Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης θέτοντάς την εκτός λειτουργίας.Το κείμενο το οποίο ανέβασαν εκεί μεταφράζεται ως εξής:




ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Hacked by DexmoD

Όλος ο κόσμος θα δει τι κάνατε. Ο τύπος μπορεί να βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μπορείτε να τους εμποδίζετε όλους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Κύπρος ανήκει στους Τούρκους και αιώνια θα είναι των Τούρκων.

Σφίξε μια χούφτα χώμα και βγαίνει το αίμα των μαρτύρων μας. Όποιος εποφθαλμιά τα χώματα μας, του βγάζουμε τα μάτια.

Δώστε μας τους υπαγόμενους στην FETO τρομοκράτες.Έτσι πληρώνετε την καλοσύνη που σας έγινε. Προδότες.

Ισραήλ και ΗΠΑ δολοφόνοι, τρομοκράτης Ευρώπη και το ανδρείκελο τους η Ελλάδα.

Άλλωστε δεν έλεγαν τζάμπα οι πρόγονοι μας πως ¨Από το γουρούνι χαλάκι για προσευχή και από τον Έλληνα φίλος δεν γίνεται¨ !

Τις αιματηρές σας φιλοδοξίες και τα βρώμικα χέρια σας πάρτε τα πάνω από την Κύπρο. Θα λογοδοτήσετε για αυτά που κάνατε. Είστε ένας όχλος φοβιτσιάρηδων. Οι Οθωμανοί επανεμφανίζονται.

Ο Θεός είναι ένας και ο προφήτης του είναι ο Μωάμεθ¨.

Οι Δημόσιοι υπάλληλοι που είναι επιφόρτισμένοι με την ασφάλεια των σελίδων τι σκάτά κάνουν οι άχρηστοι; Ποιός τους πληρώνει τους αληταράδες και γιατί...;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.