Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ... ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ

Οι ιρακινές δυνάμεις έχουν κερδίσει το 90% της πόλης, όπου η μάχη μαίνεται εδώ και επτά μήνες - Δεν σταματά τις αγριότητες το Ισλαμικ...





Οι ιρακινές δυνάμεις έχουν κερδίσει το 90% της πόλης, όπου η μάχη μαίνεται εδώ και επτά μήνες - Δεν σταματά τις αγριότητες το Ισλαμικό Κράτος

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους βάζουν βόμβες στις εξόδους της Μοσούλης στο Ιράκ ώστε να σκοτώσουν πολίτες που προσπαθούν να φύγουν για να σωθούν, ανέφερε στρατιωτική πηγή των ιρακινών δυνάμεων, που πλέον κατέχουν το 90% της πόλης.





Μετά από επτά μήνες σκληρής μάχης, οι τζιχαντιστές είναι πλέον παγιδευμένοι σε μια πολύ μικρή περιοχή της πόλης, και χρησιμοποιούν όπως μπορούν τους πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες για να γλιτώσουν.

Στην παλιά πόλη, όπου βρίσκονται κατά κύριο λόγο οι τζιχανιστές πάντως, τα πράγματα είναι δύσκολα για τις ιρακινές δυνάμεις που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα στενά δρομάκια και τα παλιά κτήρια. Οι Ιρακινοί εξάλλου θέλουν να «τελειώσουν» την Μοσούλη κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, ώστε η νίκη να αποκτήσει συμβολική σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.