Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΙΒΑΝΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΣΝΕΡ. ΤΗΝ ΙΒΑΝΚΑ. ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΚΟΡΗΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Το φιλικό και ζεστό χαμόγελο της Ιβάνκα Τραμπ, που έχει καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν της, χάθηκε μέσα σε μια στιγμή όταν μια δημοσιογ...





Το φιλικό και ζεστό χαμόγελο της Ιβάνκα Τραμπ, που έχει καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν της, χάθηκε μέσα σε μια στιγμή όταν μια δημοσιογράφος του CBS αποκάλεσε την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ «κυρία Κούσνερ» κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον Λευκό Οίκο.

Η Ιβάνκα που, όπως πολλές γυναίκες καριέρας, επέλεξε να διατηρήσει το δικό της διάσημο επώνυμο ακόμα και μετά τον γάμο της, απέφυγε να σχολιάσει το ατόπημα της δημοσιογράφου, ωστόσο το παγωμένο βλέμμα που της έριξε ήταν αρκετά εύγλωττο και σχολιάστηκε εκτενώς από τα αμερικανικά media.




Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, όταν δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού καναλιού βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο για μια σειρά συνεντεύξεων στελεχών της αμερικανικής κυβέρνησης. Η κόρη του προέδρου Τραμπ πέρασε μαζί με τον Τζάρεντ Κούσνερ από την αίθουσα που διεξάγονταν οι συνεντεύξεις προκειμένου να πει ένα «γεια» στο τηλεοπτικό συνεργείο, και οι δημοσιογράφοι την έπεισαν να δώσει μια συνέντευξη-αστραπή.


Παρά την προτροπή των παρουσιαστών του CBS να καθίσει μαζί τους, ο Κούσνερ επέλεξε να σταθεί πίσω από τις κάμερες, παρακολουθώντας τη γυναίκα του να μιλάει φιλικά στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, όταν στο τέλος της συζήτησής τους, η Γκέιλ Κινγκ της είπε «Ευχαριστούμε κυρία Κούσνερ», η Ιβάνκα έχασε κάθε φιλική διάθεση και μάλλον μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που είπε «ναι» στη συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.