Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ... ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ 45ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!

Ο 33χρονος δράστης απείλησε να σκοτώσει τον 45χρονο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής Φοβήθηκε γι...






Ο 33χρονος δράστης απείλησε να σκοτώσει τον 45χρονο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής

Φοβήθηκε για τη ζωή του ένας 45χρονος που διαπληκτίστηκε έντονα με ένα νεαρό με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών, όταν εκείνος τον απείλησε πρώτα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια με… δρεπάνι!





Ο 33χρονος δράστης απείλησε να σκοτώσει τον 45χρονο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Ωστόσο, δεν προσπάθησε να του επιτεθεί, αλλά τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και το τρομοκρατημένο παρ’ ολίγον θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών για να τον καταγγείλει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στο σπίτι του στην Πάτρα και του έβαλαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για απειλή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Στο σπίτι του βρέθηκαν το δρεπάνι, το κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, καθώς και δύο φυσίγγια και 21 κάλυκες πυροβόλου όπλου που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.