Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ: «ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ»

Το έγγραφο το οποίο πρόκειται να διαβάσετε είναι λίγο έως καθόλου γνωστό στην Ελλάδα, ο αντίκτυπος του όμως θεωρείται τεράστιος. Για π...





Το έγγραφο το οποίο πρόκειται να διαβάσετε είναι λίγο έως καθόλου γνωστό στην Ελλάδα, ο αντίκτυπος του όμως θεωρείται τεράστιος.

Για πρώτη φορά μεταφρασμένο ολόκληρο στα ελληνικά από το Off the Record, είναι ένα δώρο στους αναγνώστες.

Δεν έχουμε καμία γνώση ότι αυτό το έγγραφο είναι γνήσιο, ωστόσο πολλές από τις έννοιες που περιέχονται στο παρόν είναι ασφαλώς λογικές, σημαντικές και αξίζουν σοβαρής σκέψης.

Λέγεται ότι το Silent Weapons for Quiet Wars, ένα Εισαγωγικό Εγχειρίδιο Προγραμματισμού, αποκαλύφθηκε τυχαία στις 7 Ιουλίου 1986 όταν ένας υπάλληλος της Boeing Aircraft Co. αγόρασε ένα αντιγραφικό της IBM σε μια πώληση και ανακάλυψε μέσα λεπτομέρειες ενός σχεδίου που καλούσε για έλεγχο των μαζών μέσω της χειραγώγησης της βιομηχανίας, της διασκέδασης των ανθρώπων, της εκπαίδευσης και των πολιτικών προσδοκιών. Καλούσε για μια ήρεμη επανάσταση, βάζοντας αδελφό εναντίον αδελφού και εκτρέποντας την προσοχή του κοινού από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Το κείμενο υπάρχει επίσης ολόκληρο μέσα στο βιβλίο Behold A Pale Horse του William Cooper, 1991.

Με εξαίρεση τα μαθηματικά διαγράμματα τα οποία ήταν δύσκολο να μεταφέρουμε και μπορείτε να βρείτε στην αγγλική πηγή του κειμένου από το The Lawful Path, όλο το υπόλοιπο έγγραφο δημοσιεύεται ανέπαφο.






Silent Weapons for Quiet Wars

Σιωπηλά Όπλα για Ήσυχους Πολέμους

Operations Research Technical Manual TM-SW7905.1

Welcome Aboard

Η έκδοση αυτή σηματοδοτεί την 25η επέτειο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, που ονομάζεται “Quiet War”, διεξαγόμενου χρησιμοποιώντας υποκειμενικό βιολογικό πόλεμο, πολεμώντας με “σιωπηλά όπλα.”

Το βιβλίο αυτό περιέχει μια εισαγωγική περιγραφή αυτού του πολέμου, τις στρατηγικές, και τα όπλα του.

Μάης 1979 # 74 – 1120

Ασφάλεια

Είναι προφανώς αδύνατο να συζητηθεί η κοινωνική μηχανική ή η αυτοματοποίηση μιας κοινωνίας, δηλαδή η μηχανική των κοινωνικών συστημάτων αυτοματισμού (σιωπηλά όπλα) σε εθνική και παγκόσμια κλίμακα χωρίς αυτό να σημαίνει διεύρυνση στόχων του κοινωνικού ελέγχου και καταστροφής της ανθρώπινης ζωής, δηλαδή, δουλεία και γενοκτονία.

Αυτό το εγχειρίδιο είναι από μόνο του μια αναλογική δήλωση προθέσεων. Μια τέτοια γραφή θα πρέπει να ασφαλίζεται από τον δημόσιο έλεγχο. Διαφορετικά, θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως τεχνικά επίσημη δήλωση εγχώριου πολέμου. Επιπλέον, κάθε φορά που οποιοδήποτε πρόσωπο ή ομάδα προσώπων σε θέση μεγάλης ισχύος και χωρίς πλήρη γνώση και συναίνεση των πολιτών, χρησιμοποιεί αυτές τις γνώσεις και τις μεθοδολογίες για την οικονομική κατάκτηση – πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια κατάσταση εγχώριου πολέμου υφίσταται μεταξύ του εν λόγω προσώπου ή ομάδας των προσώπων και του κοινού.

Η λύση των σημερινών προβλημάτων απαιτεί μια προσέγγιση η οποία είναι αμείλικτα ειλικρινής, χωρίς αγωνία για τις θρησκευτικές, ηθικές ή πολιτιστικές αξίες.

Έχετε τα προσόντα για αυτό το σχέδιο, λόγω της ικανότητάς σας να βλέπετε την ανθρώπινη κοινωνία με ψυχρή αντικειμενικότητα, και όμως να αναλύετε και να συζητάτε τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματα σας με άλλους παρόμοιας διανοητικής ικανότητας χωρίς την απώλεια της διακριτικότητας ή ταπείνωση. Αυτές οι αρετές ασκούνται προς το συμφέρον σας. Μην παρεκκλίνετε από αυτές.





Ιστορική Εισαγωγή

Η τεχνολογία σιωπηλού όπλου έχει εξελιχθεί από την Operations Research (OR), μια στρατηγική και τακτική μεθοδολογία που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της στρατιωτικής διαχείρισης στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο αρχικός σκοπός της Operations Research ήταν η μελέτη των στρατηγικών και τακτικών προβλημάτων του αέρα και της άμυνας εδάφους με στόχο την αποτελεσματική χρήση περιορισμένων στρατιωτικών πόρων κατά ξένων εχθρών (π.χ. logistics).

Σύντομα αναγνωρίστηκε από αυτούς σε θέσεις εξουσίας ότι οι ίδιες μέθοδοι μπορούν να είναι χρήσιμες για τον πλήρη έλεγχο μιας κοινωνίας. Αλλά καλύτερα εργαλεία ήταν αναγκαία.

Η κοινωνική μηχανική (η ανάλυση και αυτοματοποίηση μιας κοινωνίας) απαιτεί τη συσχέτιση μεγάλων ποσοτήτων των συνεχώς μεταβαλλόμενων οικονομικών πληροφοριών (δεδομένων), έτσι ένα υψηλής ταχύτητας μηχανογραφικό σύστημα επεξεργασίας δεδομένων ήταν απαραίτητο το οποίο θα μπορούσε να προπορεύεται της κοινωνίας και να προβλέπει όταν η κοινωνία θα έφτανε για συνθηκολόγηση.

Οι υπολογιστές Relay ήταν πολύ αργοί, αλλά ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που εφευρέθηκε το 1946 από τον J. Presper Eckert και τον John W. Mauchly, τηρούσε τις προδιαγραφές.

Το επόμενο βήμα ήταν η ανάπτυξη της μεθόδου simplex του γραμμικού προγραμματισμού το 1947 από τον μαθηματικό George B. Dantzig.

Στη συνέχεια, το 1948, το τρανζίστορ, που εφευρέθηκε από τους J. Bardeen, WH Brattain και W. Shockley, υποσχέθηκε μεγάλη επέκταση του τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών μειώνοντας χώρο και απαιτήσεις ενέργειας.

Με αυτές τις τρεις εφευρέσεις υπό την καθοδήγησή τους, αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας είχαν βάσιμες υποψίες ότι ήταν δυνατό να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αμέσως, το Ίδρυμα Ροκφέλερ έκανε μια τετραετή επιχορήγηση στο Κολλέγιο του Χάρβαρντ, χρηματοδοτώντας το Ερευνητικό Πρόγραμμα Οικονομικών του Χάρβαρντ (Harvard Economic Research Project) για τη μελέτη της δομής της αμερικανικής οικονομίας. Ένα χρόνο αργότερα, το 1949, εντάχθηκε η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 1952 η περίοδος επιδότησης τερματίστηκε, και μια υψηλού επιπέδου συνάντηση της Ελίτ πραγματοποιήθηκε για να καθορίσει την επόμενη φάση της έρευνας κοινωνικών επιχειρήσεων. Το έργο του Χάρβαρντ ήταν πολύ καρποφόρο, όπως προέκυψε από τη δημοσίευση μερικών από τα αποτελέσματά του το 1953 που υποδήλωναν την δυνατότητα της οικονομικής (κοινωνικής) μηχανικής. (Studies in the Structure of the American Economy – copyright 1953 by Wassily Leontief, International Science Press Inc., White Plains, New York).

Κατασκευασμένη στο τελευταίο μισό της δεκαετίας του 1940, η νέα μηχανή ‘Quiet War’ ήταν, να το πω έτσι, σε αφρώδη επιχρυσωμένο υλικό στο πάτωμα της επίδειξης από το 1954.

Με τη δημιουργία του maser το 1954, η υπόσχεση της απελευθέρωσης απεριόριστων πηγών απ’την σύντηξη της ατομικής ενέργειας από το βαρύ υδρογόνο στο θαλασσινό νερό και η επακόλουθη διαθεσιμότητα απεριόριστης κοινωνικής δύναμης ήταν μια δυνατότητα μόνο δεκαετίες μακριά.

Ο συνδυασμός ήταν ακαταμάχητος.

Ο ‘Ήσυχος Πόλεμος’ δηλώθηκε ήσυχα από την Διεθνή Ελίτ σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το 1954.

Παρά το γεγονός ότι το σύστημα σιωπηλών όπλων σχεδόν εκτέθηκε 13 χρόνια αργότερα, η εξέλιξη του νέου οπλικού συστήματος δεν έχει ποτέ υποστεί οποιεσδήποτε σημαντικές αποτυχίες.

Η έκδοση αυτή σηματοδοτεί την 25η επέτειο από την έναρξη του Ήσυχου Πολέμου. Ήδη αυτός ο εγχώριος πόλεμος είχε πολλές νίκες σε πολλά μέτωπα σε όλο τον κόσμο.

Πολιτική Εισαγωγή

Το 1954 ήταν καλά αναγνωρισμένο από εκείνους σε θέσεις εξουσίας ότι ήταν μόνο θέμα χρόνου, λίγες μόνο δεκαετίες, πριν το ευρύ κοινό να είναι σε θέση να κατανοήσει και να ανατρέψει το λίκνο της εξουσίας, γιατί τα ίδια τα στοιχεία της νέας τεχνολογίας σιωπηλών όπλων ήταν τόσο προσιτά για μια δημόσια ουτοπία όπως ήταν για μια ιδιωτική ουτοπία.

Το ζήτημα πρωταρχικής σημασίας, αυτό της κυριαρχίας, περιστράφηκε γύρω από το θέμα των επιστημών ενέργειας.

Ενέργεια

Η ενέργεια αναγνωρίζεται ως το κλειδί για κάθε δραστηριότητα στη γη. Η φυσική επιστήμη είναι η μελέτη των πηγών και του ελέγχου της φυσικής ενέργειας, και η κοινωνική επιστήμη, θεωρητικά εκφρασμένη ως οικονομία, είναι η μελέτη των πηγών και του ελέγχου της κοινωνικής ενέργειας. Και τα δύο είναι λογιστικά συστήματα: μαθηματικά. Ως εκ τούτου, τα μαθηματικά είναι η πρωταρχική επιστήμη ενέργειας. Και ο λογιστής μπορεί να είναι βασιλιάς εάν το κοινό έχει άγνοια της μεθοδολογίας της λογιστικής.

Όλη η επιστήμη είναι απλώς μέσο για ένα τέλος. Το μέσο είναι η γνώση. Το τέλος είναι ο έλεγχος. Πέρα από αυτό παραμένει μόνο ένα ζήτημα: Ποιος θα είναι ο προνομιούχος;

Το 1954 αυτό ήταν το θέμα του πρωταρχικού μελήματος. Παρά το γεγονός ότι τα λεγόμενα «ηθικά ζητήματα» τέθηκαν, ενόψει του νόμου της φυσικής επιλογής συμφωνήθηκε ότι ένα έθνος ή ένας κόσμος ανθρώπων που δεν θα χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη τους δεν είναι καλύτεροι από τα ζώα που δεν έχουν νοημοσύνη. Τέτοιοι άνθρωποι είναι υποζύγια και μπριζόλες στο τραπέζι από επιλογή και συναίνεση.

Ως εκ τούτου, προς το συμφέρον της μελλοντικής παγκόσμιας τάξης, της ειρήνης και της ηρεμίας, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ιδιωτικά ένας ήσυχος πόλεμος εναντίον του αμερικανικού κοινού, με απώτερο στόχο την μόνιμη μετατόπιση της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας (του πλούτου) των απείθαρχων και ανεύθυνων πολλών στα χέρια αυτών που έχουν αυτοπειθαρχία, των υπεύθυνων, και των λίγων άξιων.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, θα ήταν απαραίτητο να δημιουργηθούν, να εξασφαλιστούν και να εφαρμοστούν νέα όπλα τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν μια κατηγορία όπλων τόσο λεπτή και περίπλοκη στην αρχή λειτουργίας τους και στην δημόσια εμφάνιση ώστε να κερδίσουν για τον εαυτό τους το όνομα “σιωπηλά όπλα.”

Εν κατακλείδι, ο στόχος της οικονομικής έρευνας, που διεξάγεται από τους μεγιστάνες του κεφαλαίου (τράπεζες) και τις βιομηχανίες των προϊόντων (αγαθών) και των υπηρεσιών, είναι η δημιουργία μιας οικονομίας που είναι απόλυτα προβλέψιμη και χειραγωγήσιμη.

Για να επιτευχθεί μια απολύτως προβλέψιμη οικονομία, τα χαμηλής τάξης στοιχεία της κοινωνίας πρέπει να τεθούν υπό πλήρη έλεγχο, δηλαδή, πρέπει να είναι διαρρηγμένα, εκπαιδευμένα, και να τους αποδίδεται ένας ζυγός και μακροχρόνια κοινωνικά καθήκοντα από πολύ νεαρή ηλικία, πριν έχουν μια ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα του θέματος. Για να επιτευχθεί μια τέτοια συμμόρφωση, η κατώτερη τάξη-οικογενειακή μονάδα πρέπει να διαλυθεί από μια διαδικασία αύξησης ενασχόλησης των γονέων και τη δημιουργία κυβερνητικών κέντρων ημερήσιας φροντίδας για τα επαγγελματικά ορφανά παιδιά.

Η ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρεται στη χαμηλότερη κατηγορία πρέπει να είναι από τις φτωχότερες του είδους, έτσι ώστε η τάφρος της άγνοιας που απομονώνει την κατώτερη από την ανώτερη τάξη να είναι και να παραμένει ακατανόητη για την κατώτερη τάξη. Με μια τέτοια αρχική αναπηρία, ακόμα και έξυπνα άτομα χαμηλότερης κατηγορίας έχουν ελάχιστη ή και καμία ελπίδα απεμπλοκής τους από την ειδική μοίρα τους στη ζωή. Αυτή η μορφή σκλαβιάς είναι απαραίτητη ώστε να διατηρήσει κάποιο μέτρο κοινωνικής τάξης, την ειρήνη, και την ηρεμία της κυβερνώσας ανώτερης τάξης.

Περιγραφική Εισαγωγή του Σιωπηλού Όπλου

Ό, τι αναμένεται από ένα συνηθισμένο όπλο αναμένεται από ένα σιωπηλό όπλο από τους δημιουργούς του, αλλά μόνο με τον δικό του τρόπο λειτουργίας.

Πυροδοτεί καταστάσεις, αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων, αντί της χημικής αντίδρασης (έκρηξη). Προέρχεται από bits δεδομένων, αντί των κόκκων της πυρίτιδας. Από έναν υπολογιστή, αντί για ένα όπλο. Λειτουργεί από έναν προγραμματιστή υπολογιστών, αντί από έναν σκοπευτή. Κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα, αντί ενός στρατηγού.

Δεν κάνει φανερούς εκρηκτικούς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές ή ψυχικές βλάβες, και δεν αναμιγνύεται φανερά με την καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Ωστόσο, κάνει έναν ξεχωριστό “θόρυβο”, προκαλεί αλάνθαστη σωματική και ψυχική βλάβη, και έρχεται σε επαφή αλάνθαστα με την καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή, αλάνθαστα σε έναν εκπαιδευμένο παρατηρητή, που ξέρει τι πρέπει να αναζητήσει.

Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό το όπλο, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση και υποταγή από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί να αισθάνεται ενστικτωδώς ότι κάτι πάει λάθος, αλλά αυτό είναι λόγω της τεχνικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορούν να εκφράσουν το συναίσθημά τους με λογικό τρόπο, ή να χειριστούν το πρόβλημα με ευφυία. Ως εκ τούτου, δεν ξέρουν πώς να φωνάξουν για βοήθεια, και δεν ξέρουν πώς να συνδεθούν με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.

Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την καταπάτηση της ζωής του μέχρις ότου η πίεση (ψυχολογική μέσω της οικονομίας) γίνει πολύ μεγάλη και σπάσουν.

Ως εκ τούτου, το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Προσβάλλει τη ζωτικότητα, τις επιλογές, και την κινητικότητα των ατόμων μιας κοινωνίας με τη γνώση, την κατανόηση, το χειρισμό, και την καταπολέμηση των πηγών της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας, και τις σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες τους.

Θεωρητική Εισαγωγή

Δώσε μου τον έλεγχο στο νόμισμα ενός έθνους, και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους του.

– Mayer Amschel Rothschild (1743 – 1812)

Η σημερινή τεχνολογία σιωπηλών όπλων είναι μια απόφυση μιας απλήςιδέας που ανακαλύφθηκε, εκφράστηκε συνοπτικώς, και εφαρμόστηκε αποτελεσματικά από τον κ. Mayer Amschel Rothschild. Ο κ. Rothschild ανακάλυψε την ελλείπουσα παθητική συνιστώσα της οικονομικής θεωρίας γνωστή ως οικονομική επαγωγή. Ο ίδιος, βέβαια, δεν σκέφτηκε την ανακάλυψή του με όρους του 20ου αιώνα, και για να είστε σίγουροι, η μαθηματική ανάλυση έπρεπε να περιμένει την Δεύτερη Βιομηχανική Επανάσταση, την άνοδο της θεωρίας της μηχανικής και της ηλεκτρονικής, και, τέλος, την εφεύρεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, προτού να μπορέσει να εφαρμοστεί αποτελεσματικά στον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας.

Γενικές Έννοιες Ενέργειας

Στη μελέτη των συστημάτων ενέργειας, υπάρχουν πάντα τρεις στοιχειώδεις έννοιες. Αυτές είναι η δυναμική ενέργεια, η κινητική ενέργεια, και η διάχυση της ενέργειας. Και ανταποκρινόμενα σε αυτές τις έννοιες, υπάρχουν τρία εξιδανικευμένα, ουσιαστικά καθαρά φυσικά αντίστοιχα που ονομάζονται παθητικά στοιχεία.

Στην επιστήμη της φυσικής μηχανικής, το φαινόμενο της δυναμικής ενέργειας συνδέεται με μια φυσική ιδιότητα που ονομάζεται ελαστικότητα ή ακαμψία, και μπορεί να αντιπροσωπεύεται από ένα τεντωμένο ελατήριο.
Στην ηλεκτρονική επιστήμη, η δυναμική ενέργεια αποθηκεύεται σε έναν πυκνωτή αντί για ένα ελατήριο. Αυτή η ιδιότητα ονομάζεται χωρητικότητα αντί της ελαστικότητας ή ακαμψίας.

Στην επιστήμη της φυσικής μηχανικής, το φαινόμενο της κινητικής ενέργειας συνδέεται με μια φυσική ιδιότητα που ονομάζεται αδράνεια ή μάζα, και μπορεί να αντιπροσωπεύεται από μια μάζα ή ένα σφόνδυλο σε κίνηση.
Στην ηλεκτρονική επιστήμη, η κινητική ενέργεια αποθηκεύεται σε ένα πηνίο (σε ένα μαγνητικό πεδίο) αντί μιας μάζας. Αυτή η ιδιότητα ονομάζεται επαγωγή αντί της αδράνειας.

Στην επιστήμη της φυσικής μηχανικής, το φαινόμενο της διάχυσης ενέργειας συνδέεται με μια φυσική ιδιότητα που ονομάζεται τριβή ή αντίσταση και μπορεί να εκπροσωπείται από έναν αποσβεστήρα ή άλλη συσκευή η οποία μετατρέπει την ενέργεια σε θερμότητα.
Στην ηλεκτρονική επιστήμη, η διάχυση της ενέργειας γίνεται από ένα στοιχείο που ονομάζεται είτε αντιστάτης ή αγωγός, ο όρος “αντιστάτης” είναι εκείνος που χρησιμοποιείται γενικά για να περιγράψει μια πιο ιδανική συσκευή (π.χ. σύρμα) που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει ηλεκτρονική ενέργεια αποδοτικά από μία τοποθεσία σε άλλη. Η ιδιοκτησία μιας αντίστασης ή αγωγού μετριέται είτε ως αντίσταση ή αντίστροφη αγωγιμότητα.

Στα οικονομικά αυτές οι τρεις έννοιες της ενέργειας σχετίζονται με:

Οικονομική Χωρητικότητα – Κεφάλαιο (χρήμα, αποθέματα, επενδύσεις σε κτίρια, κλπ.)
Οικονομική αγωγιμότητα – Τα εμπορεύματα (συντελεστές παραγωγής ροής)
Οικονομική Επαγωγή – Υπηρεσίες (η επιρροή του πληθυσμού της βιομηχανίας στην παραγωγή)
Όλη η μαθηματική θεωρία που αναπτύχθηκε στη μελέτη ενός ενεργειακού συστήματος (π.χ., μηχανική, ηλεκτρονική, κλπ.) μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως στη μελέτη οποιουδήποτε άλλου συστήματος ενέργειας (π.χ., οικονομικά).

Ενεργειακή Ανακάλυψη του Ρόθτσιλντ

Αυτό το οποίο ανακάλυψε ο Ρόθτσιλντ ήταν η βασική αρχή της δύναμης, επιρροής, και ελέγχου πάνω στους ανθρώπους όπως εφαρμόζεται στα οικονομικά. Αυτή η αρχή είναι: ”όταν υποθέτεις την εμφάνιση της ενέργειας, οι άνθρωποι σύντομα σου την δίνουν”.

Ο Ρόθτσιλντ είχε ανακαλύψει ότι το νόμισμα ή οι δανειακοί λογαριασμοί καταθέσεων είχαν την απαιτούμενη εμφάνιση ενέργειας η οποία μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσει ανθρώπους (επαγωγή, με ανθρώπους να αντιστοιχούν σε μαγνητικό πεδίο) στο να παραδώσουν τον πραγματικό τους πλούτο σε αντάλλαγμα για μια υπόσχεση για μεγαλύτερο πλούτο (αντί για πραγματική αποζημίωση). Θα έβαζαν μια πραγματική εγγύηση σε αντάλλαγμα για ένα δάνειο χρεωστικών γραμμάτιων. Ο Ρόθτσιλντ βρήκε ότι θα μπορούσε να διανέμει περισσότερα γραμμάτια απ’ όσα μπορούσε να υποστηρίξει, εφόσον είχε το απόθεμα χρυσού κάποιου σαν πειστήριο ούτως ώστε να το δείξει στους πελάτες.

Ο Ρόθτσιλντ δάνεισε τα χρεωστικά του γραμμάτια σε άτομα και σε κυβερνήσεις. Αυτά θα δημιουργούσαν υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μετά θα δημιουργούσε έλλειψη χρημάτων, αυστηρότερο έλεγχο του συστήματος και θα συνέλεγε τις εγγυήσεις μέσω των δεσμεύσεων των συμβολαίων. Ο κύκλος μετά επαναλαμβανόταν. Αυτές οι πιέσεις μπορούσαν να δημιουργηθούν για να πυροδοτήσουν ένα πόλεμο. Στη συνέχεια θα μπορούσε να ελέγξει τη διαθεσιμότητα του νομίσματος για να καθορίσει το ποιός θα κερδίσει τον πόλεμο. Η κυβέρνηση η οποία συμφωνούσε στο να του δώσει τον έλεγχο του οικονομικού της συστήματος είχε την στήριξή του.

Η συλλογή των χρεών εγγυούνταν από οικονομική βοήθεια στον εχθρό του οφειλέτη. Το κέρδος προερχόμενο από αυτή την οικονομική μεθοδολογία έκανε τον Ρόθτσιλντ ακόμα περισσότερο ικανό να αυξήσει τον πλούτο του. Κατάλαβε ότι η απληστία του πλήθους θα επέτρεπε στο νόμισμα να τυπωθεί από κυβερνητική εντολή πέραν από τα όρια (πληθωρισμός) της οικονομικής ενίσχυσης σε πολύτιμο μέταλλο ή παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών.

Φαινομενικό Κεφάλαιο ως Επαγωγικό ”Χαρτί”

Σε αυτή την δομή, η πίστωση, παρουσιαζόμενη σαν αγνό στοιχείο που ονομάζεται ”νόμισμα”, έχει την μορφή του κεφαλαίου αλλά στην πραγματικότητα είναι αρνητικό κεφάλαιο. Τουτέστιν, εμφανίζεται ως υπηρεσία αλλά στην πραγματικότητα είναι χρέος. Συνεπώς είναι μια οικονομική επαγωγή αντί για μια οικονομική χωρητικότητα, και αν δεν ισσοροπηθεί με άλλο τρόπο, θα ισορροπήσει από την απουσία πληθυσμού (πόλεμος, γενοκτονία). Τα συνολικά αγαθά και υπηρεσίες αναπαριστούν το αληθινό κεφάλαιο ονομαζόμενο εθνικό συνολικό προϊόν, και το νόμισμα μπορεί να τυπωθεί σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσει να εκπροσωπεί την οικονομική χωρητικότητα, αλλά το νόμισμα τυπωμένο πέραν αυτού του επιπέδου είναι αφαιρετικό, αναπαριστά την εισαγωγή της οικονομικής επαγωγής, και αποτελεί γραμμάτια χρέους.

Ο πόλεμος επομένως είναι η εξισσορόπηση του συστήματος, σκοτώνοντας τους αληθινούς πιστωτές (το κοινό στο οποίο έχουμε μάθει να ανταλλάζει την αληθινή αξία για φουσκωμένο νόμισμα) και πηγαίνοντας σε ότι απέμεινε από τις πηγές της φύσης και αναγέννησης αυτών των πηγών.

Ο Ρόθτσιλντ είχε ανακαλύψει ότι το νόμισμα του έδωσε την δύναμη να αναδιατάξει την οικονομική δομή προς όφελος του, να μετατοπίσει την οικονομική επαγωγή σε αυτές τις οικονομικές θέσεις οι οποίες θα ενθάρρυναν τη μεγαλύτερη οικονομική αστάθεια και ταλάντευση.

Το τελικό κλειδί του οικονομικού ελέγχου έπρεπε να περιμένει μέχρι να υπάρξουν επαρκή δεδομένα και υπολογιστικός εξοπλισμός υψηλής ταχύτητας για να υπάρχει στενός έλεγχος στις οικονομικές ταλαντώσεις δημιουργούμενες από σοκ τιμών και πλεονάζουσα ενέργεια από χαρτί πιστώσεων – επαγωγή χαρτιού / πληθωρισμός.

Σημαντική Πρόοδος

Ο τομέας της αεροπορίας παρείχε την μεγαλύτερη εξέλιξη στην οικονομική μηχανική με τον τρόπο της μαθηματικής θεωρίας του τεστ σοκ. Σε αυτή τη θεωρία ένα βλήμα πυροδοτείται από μια άτρακτο στο έδαφος και η ώθηση ανάκρουσης παρακολουθείται από δονητικό μορφοτροπέα συνδεδεμένο με την άτρακτο και με καταγραφικά.

Μελετώντας την ηχώ ή τις αντανακλάσεις της ανάκρουσης ώθησης στην άτρακτο είναι πιθανό να ανακαλύψουμε κρίσιμες δονήσεις στην δομή της ατράκτου, οι οποίες είτε δονήσεις της μηχανής ή αιολικές δονήσεις των φτερών, ή συνδυασμός των δύο, μπορεί να ενισχύσουν με αποτέλεσμα την ηχηρή αυτοκαταστροφή της ατράκτου σε πτήση όπως ένα αεροσκάφος. Από την οπτική γωνία ενός μηχανικού αυτό σημαίνει ότι οι δυνατότητες και οι αδυναμίες της δομής της ατράκτου σε όρους δονούμενης ενέργειας μπορούν να ανακαλυφθούν και να χειραγωγηθούν.

Εφαρμογή στα Οικονομικά

Για να χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος του σοκ δοκιμής της ατράκτου στην οικονομική μηχανική, οι τιμές των αγαθών παθαίνουν σοκ και η αντίδραση των καταναλωτών παρακολουθείται. Η ηχώ σαν αποτέλεσμα των οικονομικών σοκ γίνεται αντιληπτή σε θεωρητική μορφή από υπολογιστές και η ψυχο-οικονομική δομή της οικονομίας με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτεται. Είναι από αυτή τη διαδικασία που η μερική διαφορική και οι διαφορές μήτρας ανακαλύπτονται που ορίζουν το οικογενειακό νοικοκυριό και κάνουν δυνατή την αξιολόγησή του σαν οικονομική βιομηχανία (διαχυμένη καταναλωτική δομή).

Έπειτα η απόκριση του νοικοκυριού σε μελλοντικά σοκ μπορεί να προβλεφθεί και να χειραγωγηθεί, και η κοινωνία γίνεται ένα καλά ρυθμιζόμενο ζώο με τα ηνία του υπό τον έλεγχο ενός εκλεπτυσμένου ρυθμιζόμενου από υπολογιστή κοινωνικής ενέργειας λογιστικού συστήματος.

Τελικά κάθε ατομικό στοιχείο της δομής υπόκειται σε έλεγχο από υπολογιστή μέσω μιας γνώσης προσωπικών προτιμήσεων, τέτοια γνώση εγγυημένη από οργανισμό υπολογιστών των προτιμήσεων των καταναλωτών (κώδικας παγκόσμιου προϊόντος, UPC, barcodes στα πακέτα) με ταυτοποιημένους καταναλωτές (ταυτοποιημένους μέσω συσχετισμού με την χρήση πιστωτικής κάρτας και έπειτα έναν μόνιμο αριθμό χαραγμένο στο σώμα αόρατο κάτω από φυσικό φωτισμό).

Περίληψη

Τα οικονομικά είναι μόνο μια κοινωνική επέκταση ενός φυσικού ενεργειακού συστήματος. Επίσης, έχει τα τρία του παθητικά στοιχεία. Λόγω της κατανομής του πλούτου και της έλλειψης επικοινωνίας και έλλειψης δεδομένων, ο τομέας αυτός ήταν ο τελευταίος ενεργειακός τομέας για τον οποίο έχει αναπτυχθεί η γνώση αυτών των τριών παθητικών συνιστωσών.

Δεδομένου ότι η ενέργεια είναι το κλειδί για όλες τις δραστηριότητες στη γη, συνεπάγεται ότι για να επιτευχθεί ένα μονοπώλιο ενέργειας, πρώτων υλών, αγαθών και υπηρεσιών, και να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο σύστημα δουλικής εργασίας, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια ικανότητα πρώτου χτυπήματος στον τομέα της οικονομίας. Προκειμένου να διατηρηθεί η θέση μας, είναι απαραίτητο να έχουμε απόλυτη πρώτη γνώση της επιστήμης του ελέγχου πάνω σε όλους τους οικονομικούς παράγοντες και την πρώτη εμπειρία στη μηχανική της παγκόσμιας οικονομίας.

Προκειμένου να επιτύχουμε μια τέτοια κυριαρχία, πρέπει τουλάχιστον να επιτύχουμε αυτό το ένα: ότι το κοινό δεν θα κάνει ούτε τη λογική ούτε τη μαθηματική σχέση μεταξύ οικονομικών και άλλων επιστημών ενέργειας ούτε να μάθει να εφαρμόζει αυτή τη γνώση.

Αυτό καθίσταται όλο και πιο δύσκολο να ελεγχθεί επειδή όλο και περισσότερες επιχειρήσεις απαιτούν από τους προγραμματιστές τους να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν μαθηματικά μοντέλα για τη διαχείριση αυτών των επιχειρήσεων.

Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η νέα γενιά ιδιωτικών προγραμματιστών / οικονομολόγων να καταλάβει τις εκτεταμένες συνέπειες του έργου που ξεκίνησε στο Χάρβαρντ το 1948. Η ταχύτητα με την οποία μπορούν να κοινοποιήσουν την προειδοποίησή τους στο κοινό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόσο αποτελεσματικοί είμαστε να ελέγξουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να υπονομεύσουμε την εκπαίδευση και να κρατήσουμε το κοινό αποστασιοποιημένο με θέματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.

Το οικονομικό μοντέλο

Η οικονομία, ως επιστήμη της κοινωνικής ενέργειας, έχει σαν πρώτο στόχο την περιγραφή του περίπλοκου τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται μια δεδομένη μονάδα πόρων για να ικανοποιήσει κάποια οικονομική επιθυμία. (Leontief Matrix). Αυτός ο πρώτος στόχος, όταν επεκτείνεται για να πάρει το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος από τους λιγότερους ή περιορισμένους πόρους, περιλαμβάνει αυτόν τον στόχο της γενικής στρατιωτικής και βιομηχανικής λογιστικής γνωστό ως Έρευνα Επιχειρήσεων (Operations Research). (Δείτε απλή μέθοδο γραμμικού προγραμματισμού.)

Το Πρόγραμμα Οικονομικής Έρευνας του Χάρβαρντ (1948-) ήταν μια επέκταση της Επιχειρησιακής Έρευνας του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Σκοπός του ήταν να ανακαλύψει την επιστήμη του ελέγχου μιας οικονομίας: στην αρχή της αμερικανικής οικονομίας, και στη συνέχεια της παγκόσμιας οικονομίας. Θεωρήθηκε ότι με επαρκή μαθηματική βάση και δεδομένα, θα ήταν σχεδόν εξίσου εύκολο να προβλεφθεί και να ελεγχθεί η τάση μιας οικονομίας όπως προβλέπεται και ελέγχεται η τροχιά ενός βλήματος. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι συμβαίνει. Επιπλέον, η οικονομία έχει μετατραπεί σε κατευθυνόμενο πύραυλο σε στόχο.

Ο άμεσος στόχος του έργου του Χάρβαρντ ήταν να ανακαλυφθεί η οικονομική δομή, ποιες δυνάμεις αλλάζουν αυτή τη δομή, πώς μπορεί να προβλεφθεί η συμπεριφορά της δομής και πώς μπορεί να χειραγωγηθεί. Αυτό που χρειαζόταν ήταν μια καλά οργανωμένη γνώση των μαθηματικών δομών και των αλληλεπιδράσεων των επενδύσεων, της παραγωγής, της διανομής και της κατανάλωσης.

Για να το πούμε σύντομα, ανακαλύφθηκε ότι μια οικονομία ακολουθούσε τους ίδιους νόμους με την ηλεκτρική ενέργεια και ότι όλη η μαθηματική θεωρία και η πρακτική τεχνογνωσία και η τεχνογνωσία υπολογιστών που αναπτύχθηκε για το ηλεκτρονικό πεδίο μπορούσαν να εφαρμοστούν άμεσα στη μελέτη των οικονομικών. Αυτή η ανακάλυψη δεν δηλώθηκε ανοιχτά και οι πιο λεπτές επιπτώσεις της κρατούνταν και κρατούνται ένα μυστικό που φυλάσσεται καλά, για παράδειγμα ότι σε ένα οικονομικό μοντέλο η ανθρώπινη ζωή μετράται σε δολάρια και ότι η ηλεκτρική σπίθα που δημιουργείται όταν ανοίγεται ένας διακόπτης συνδεδεμένος με έναν ενεργό επαγωγέα είναι μαθηματικά ανάλογη με την έναρξη πολέμου.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν οι θεωρητικοί οικονομολόγοι ήταν η ακριβής περιγραφή του νοικοκυριού ως βιομηχανίας. Πρόκειται για μια πρόκληση επειδή οι αγορές καταναλωτών είναι θέμα επιλογής το οποίο με τη σειρά του επηρεάζεται από το εισόδημα, την τιμή και άλλους οικονομικούς παράγοντες.

Το εμπόδιο αυτό εκκαθαρίστηκε με έμμεσο και στατιστικά κατά προσέγγιση τρόπο με εφαρμογή δοκιμών σοκ για τον προσδιορισμό των σημερινών χαρακτηριστικών, που ονομάζονται τρέχοντες τεχνικοί συντελεστές, μιας βιομηχανίας οικιακής χρήσης

Τέλος, επειδή τα προβλήματα στα θεωρητικά ηλεκτρονικά μπορούν να μεταφραστούν πολύ εύκολα σε προβλήματα των θεωρητικών ηλεκτρονικών και η λύση μεταφράζεται και πάλι, προκύπτει ότι μόνο ένα βιβλίο γλωσσικής μετάφρασης και ορισμού της έννοιας χρειαζόταν να γραφτεί για τα οικονομικά. Το υπόλοιπο θα μπορούσε να παρθεί από τα τυποποιημένα έργα στα μαθηματικά και ηλεκτρονικά. Αυτό καθιστά περιττή τη δημοσίευση βιβλίων για προηγμένα οικονομικά και απλοποιεί σημαντικά την ασφάλεια των έργων.

Τρείς Βιομηχανικές Τάξεις

Οι βιομηχανίες εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες ή κλάσεις ανά είδος εξόδου:

Κλάση # 1 – Κεφάλαιο (πόροι)
2. Κλάση # 2 – Αγαθά (εμπορεύματα ή χρήση – σπατάληση)
3. Κλάση # 3 – Υπηρεσίες (δράση πληθυσμού)
Οι βιομηχανίες Κλάσης # 1 υπάρχουν σε τρία επίπεδα:
1. Φύση – πηγές ενέργειας και πρώτων υλών.
2. Κυβέρνηση – εκτύπωση νομίσματος ίσο με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν (ΑΕΠ), και επέκταση του νομίσματος σε περίσσεια του ΑΕΠ.
3. Τραπεζικές εργασίες – δανεισμός χρημάτων για τόκο και επέκταση (πληθωρισμός / παραποίηση) της οικονομικής αξίας μέσω των λογαριασμών καταθέσεων δανείων.

Οι βιομηχανίες Κλάσης # 2 υπάρχουν ως παραγωγοί υλικών ή καταναλωτικών (διαχεόμενων) προϊόντων. Αυτό το είδος της δραστηριότητας συνήθως αναγνωρίζεται και επισημαίνεται από το κοινό ως “βιομηχανία”.

Οι βιομηχανίες Κλάσης # 3 είναι αυτές που έχουν την υπηρεσία και όχι ένα απτό προϊόν ως την παραγωγή τους. Οι βιομηχανίες αυτές ονομάζονται (1) νοικοκυριά, και (2) κυβερνήσεις. Παραγωγή τους είναι ανθρώπινη δραστηριότητα ενός μηχανικού είδους, και η βάση τους είναι ο πληθυσμός.

Συσσωμάτωση

Ολόκληρο το οικονομικό σύστημα μπορεί να αντιπροσωπεύεται από ένα μοντέλο τριών βιομηχανιών αν κάποιος επιτρέπει τα ονόματα των αποτελεσμάτων να είναι (1) κεφάλαιο, (2) αγαθά, και (3) υπηρεσίες. Το πρόβλημα με αυτή την παράσταση είναι ότι δεν θα δείξει την επιρροή, ας πούμε, της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας στη βιομηχανία σιδηρούχων μετάλλων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο η κλωστοϋφαντουργία και η βιομηχανία σιδηρούχων μετάλλων θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε μια ενιαία ταξινόμηση που ονομάζεται “βιομηχανία αγαθών” και από αυτή τη διαδικασία συνδυασμού ή τη συγκέντρωση αυτών των δύο βιομηχανιών υπό ένα τετράγωνο σύστημα θα χάσουν την οικονομική τους ατομικότητα.

Το Μοντέλο-Ε

Μια εθνική οικονομία αποτελείται από δύο ταυτόχρονες ροές παραγωγής, διανομής, κατανάλωσης, και επένδυσης. Αν όλα αυτά τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της εργασίας και των ανθρώπινων λειτουργιών αντιστοιχιστούν με μια αριθμητική τιμή σαν σε μονάδες μέτρησης, ας πούμε, δολάρια του 1939, τότε η ροή αυτή μπορεί να αντιπροσωπευθεί περαιτέρω από μια ροή ρεύματος σε ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, και η συμπεριφορά της μπορεί να προβλεφθεί και να χειραγωγηθεί με χρήσιμη ακρίβεια.

Τα τρία ιδανικά εξαρτήματα παθητικής ενέργειας των ηλεκτρονικών, ο πυκνωτής, η αντίσταση, και το πηνίο, αντιστοιχούν στις τρείς ιδανικές συνιστώσες παθητικής ενέργειας της οικονομίας που ονομάζονται καθαρή βιομηχανία των κεφαλαίων, των αγαθών και των υπηρεσιών, αντίστοιχα.

Η οικονομική χωρητικότητα αντιπροσωπεύει την αποθήκευση του κεφαλαίου σε μία ή άλλη μορφή.
Η οικονομική αγωγιμότητα αντιπροσωπεύει το επίπεδο της αγωγιμότητας των υλικών για την παραγωγή των προϊόντων.
Η οικονομική επαγωγή αντιπροσωπεύει την αδράνεια της οικονομικής αξίας σε κίνηση. Αυτό είναι ένα φαινόμενο πληθυσμού που είναι γνωστό ως υπηρεσίες.
Οικονομική Αυτεπαγωγή

Ένας ηλεκτρικός επαγωγέας (π.χ., ένα πηνίο ή σύρμα) έχει ένα ηλεκτρικό ρεύμα ως πρωτογενές του φαινόμενο και ένα μαγνητικό πεδίο ως δευτερογενές του φαινόμενο (αδράνεια). Αντιστοιχώντας σε αυτό, ένας οικονομικός επαγωγέας έχει μια ροή οικονομικής αξίας ως πρωταρχικό του φαινόμενο και ένα πεδίο πληθυσμού ως δευτερογενές του φαινόμενο της αδράνειας. Όταν η ροή της οικονομικής αξίας (π.χ., χρήματα) μειώνεται, το ανθρώπινο πεδίο πληθυσμού καταρρέει, προκειμένου να διατηρήσει την οικονομική αξία (χρήμα) σε ροή (ακραία περίπτωση – πόλεμος).

Αυτή η δημόσια αδράνεια είναι αποτέλεσμα τών αγοραστικών συνηθειών των καταναλωτών, του αναμενόμενου βιοτικού επιπέδου, κλπ, και γενικά είναι ένα φαινόμενο αυτοσυντήρησης.

Επαγωγικοί Παράγοντες προς Εξέταση

Πληθυσμός
2. Μέγεθος των οικονομικών δραστηριοτήτων της κυβέρνησης
3. Μέθοδος της χρηματοδότησης αυτών των κυβερνητικών δραστηριοτήτων (βλέπε Αρχή Peter-Paul Αρχή – πληθωρισμός του νομίσματος).
Μετάφραση

(Θα δοθούν μερικά παραδείγματα.)
Φόρτιση: κουλόμπ, δολάρια (1939).
Ροή / ρεύμα: αμπέρ (κουλόμπ ανά δευτερόλεπτο), δολάρια της ροής ετησίως.
Κινητήρια δύναμη: βολτ, δολάρια (έξοδος) της ζήτησης.
Αγωγιμότητα: αμπέρ ανά βολτ, δολάρια της ροής ανά έτος και ανά ζήτηση του δολαρίου.
Χωρητικότητα: κουλόμπ ανά βολτ, δολάρια της παραγωγής αποθεμάτων / απόθεμα ανά ζήτηση του δολαρίου.

Σχέσεις Χρόνου Ροής και Αυτοκαταστροφικές Ταλαντώσεις

Μια ιδανική βιομηχανία μπορεί να συμβολίζεται ηλεκτρονικά με διάφορους τρόπους. Ο απλούστερος τρόπος είναι να αντιπροσωπεύει ένα αίτημα από μία τάση και μία παροχή από ένα ρεύμα. Όταν γίνει αυτό, η σχέση μεταξύ των δύο γίνεται αυτό που ονομάζεται μια αποδοχή, η οποία μπορεί να προκύψει από τρεις οικονομικούς παράγοντες: (1) προνοητική ροή, (2) παρούσα ροή, και (3) εκ των υστέρων ροή.

Η Προνοητική ροή είναι το αποτέλεσμα αυτής της ιδιότητας των έμβιων όντων να προκαλέσουν ενέργεια (τροφή) να αποθηκεύεται για μια περίοδο χαμηλής ενέργειας (π.χ., μια χειμερινή περίοδο). Αποτελείται από αιτήματα πάνω σε ένα οικονομικό σύστημα για την εν λόγω περίοδο χαμηλής ενέργειας (χειμερινή περίοδος).
Σε μια βιομηχανία παραγωγής παίρνει διάφορες μορφές, μια από τις οποίες είναι γνωστή ως απόθεμα παραγωγής ή αποθεμάτων. Στον ηλεκτρονικό συμβολισμό αυτή η συγκεκριμένη απαίτηση της βιομηχανίας (μια καθαρή βιομηχανία κεφαλαίου) αντιπροσωπεύεται από χωρητικότητα και το απόθεμα ή ο πόρος αντιπροσωπεύεται από ένα αποθηκευμένο φορτίο. Η ικανοποίηση της απαίτησης της βιομηχανίας υποφέρει μια καθυστέρηση λόγω της επίδρασης φόρτωσης των προτεραιοτήτων απογραφής.

Η Παρούσα ροή ιδανικά δεν περιλαμβάνει καθυστερήσεις. Είναι, ούτως ειπείν, σημερινή είσοδος για σημερινή έξοδο, μια ροή από το ”χέρι στο στόμα”. Στον ηλεκτρονικό συμβολισμό, αυτή η συγκεκριμένη απαίτηση της βιομηχανίας αντιπροσωπεύεται από μια αγωγιμότητα η οποία γίνεται τότε μια απλή οικονομική βαλβίδα (ένα διασκορπισμένο στοιχείο).

Η ροή εκ των υστέρων είναι γνωστή ως συνήθεια ή αδράνεια. Στην ηλεκτρονική το φαινόμενο αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός επαγωγέα (οικονομικό ανάλογο = καθαρή βιομηχανία παροχής υπηρεσιών), στην οποία μια ροή ρεύματος (οικονομικό ανάλογο = ροή του χρήματος) δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο (οικονομικό ανάλογο = ενεργός ανθρώπινος πληθυσμός) το οποίο, αν η σημερινή ( ροή χρημάτων) αρχίζει να μειώνεται, καταρρέει (πόλεμος) για να διατηρηθεί το ρεύμα (ροή χρήματος – ενέργειας).

Άλλες μεγάλες εναλλακτικές λύσεις στον πόλεμο ως οικονομικούς επαγωγείς ή οικονομικούς σφονδύλους είναι ένα ανοιχτό πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας, ή ένα τεράστιο (αλλά γόνιμο) διαστημικό πρόγραμμα.

Το πρόβλημα με τη σταθεροποίηση του οικονομικού συστήματος είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση λόγω (1) πολύ μεγάλης απληστίας και (2) πολύ μεγάλου πληθυσμού.

Αυτό δημιουργεί υπερβολική οικονομική αυτεπαγωγή που μπορεί να εξισορροπηθεί μόνο με την οικονομική χωρητικότητα (αληθινοί πόροι ή αξία – π.χ., σε αγαθά ή υπηρεσίες).

Το πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύστημα ανοικτού πιστωτικού υπολοίπου, που δημιουργεί μια ψεύτικη βιομηχανία κεφαλαίων για να δώσει στους μη παραγωγικούς ανθρώπους μια στέγη πάνω από τα κεφάλια τους και τρόφιμα στα στομάχια τους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο ωστόσο, επειδή οι δικαιούχοι γίνονται κρατική περιουσία σε αντάλλαγμα για το «δώρο», ένα μόνιμο στρατό για την ελίτ. Διότι γι’ αυτόν που πληρώνει ο αυλητής παίζει τη μελωδία.

Όσοι προσκολλούνται στο οικονομικό φάρμακο, πρέπει να πάνε στην ελίτ για ένα φιξάκι. Στο πλαίσιο αυτό, η μέθοδος εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων σταθεροποίησης χωρητικότητας είναι με δανεισμό στη μελλοντική «πίστωση» του κόσμου. Πρόκειται για ένα τέταρτο νόμο της κίνησης, και αποτελείται από την εκτέλεση μιας δράσης και να αφήνεις το σύστημα πριν η αντανακλώμενη αντίδραση επιστρέψει στο σημείο της δράσης – μια καθυστερημένη αντίδραση.

Τα μέσα για επιβίωση από την αντίδραση είναι με την αλλαγή του συστήματος πριν η αντίδραση μπορέσει να επιστρέψει. Με τον τρόπο αυτό, οι πολιτικοί γίνονται πιο δημοφιλείς στο δικό τους χρόνο και το κοινό πληρώνει αργότερα. Στην πραγματικότητα, το μέτρο ενός τέτοιου πολιτικού είναι η χρονική καθυστέρηση.

Το ίδιο πράγμα επιτυγχάνεται από μια κυβέρνηση με την εκτύπωση χρήματος πέρα ​​από το όριο του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος, και την οικονομική διαδικασία που ονομάζεται πληθωρισμός. Αυτό βάζει μια μεγάλη ποσότητα του χρήματος στα χέρια του δημοσίου και διατηρεί μια ισορροπία ενάντια στην απληστία τους, δημιουργεί μια ψεύτικη αυτοπεποίθηση σε αυτούς και, για λίγο, παραμένει ο λύκος έξω από την πόρτα.

Θα πρέπει τελικά να καταφύγουν σε πόλεμο για να ισορροπήσουν το λογαριασμό, γιατί ο πόλεμος, τελικά, είναι απλώς η πράξη της καταστροφής του πιστωτή, και οι πολιτικοί είναι οι δημοσίως προσλαμβανόμενοι εκτελεστές που δικαιολογούν την πράξη να κρατήσουν την ευθύνη και το αίμα μακριά από τη δημόσια συνείδηση. (Δείτε την ενότητα σχετικά με τους παράγοντες συναίνεση και την κοινωνική-οικονομική διάρθρωση.)

Αν οι άνθρωποι πραγματικά νοιαζόντουσαν για το συνάνθρωπό τους, θα ήλεγχαν τις ορέξεις τους (απληστία, αναπαραγωγή, κ.λπ.), έτσι ώστε δεν θα έπρεπε να λειτουργούν με πίστωση ή με το κοινωνικό σύστημα που κλέβει από τον εργαζόμενο για να ικανοποιήσει τον αλήτη.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν θα επιδείξει αυτοσυγκράτηση, υπάρχουν μόνο δύο εναλλακτικές λύσεις για τη μείωση της οικονομικής αυτεπαγωγής του συστήματος.

Αφήστε το λαό να ξυλοκοπήσουν ο ένας τον άλλον μέχρι θανάτου στον πόλεμο, που θα οδηγήσει μόνο σε μια ολοκληρωτική καταστροφή της ζωής στη γη.
Πάρτε τον έλεγχο του κόσμου με τη χρήση οικονομικών ”σιωπηλών όπλων” σε μια μορφή “ήσυχου πολέμου” και μειώστε την οικονομική επαγωγή του κόσμου σε ένα ασφαλές επίπεδο μέσα από μια διαδικασία καλοπροαίρετης δουλείας και γενοκτονίας.
Η τελευταία επιλογή έχει ληφθεί ως προφανώς καλύτερη επιλογή. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να είναι απολύτως σαφές στον αναγνώστη γιατί η απόλυτη μυστικότητα σχετικά με τα σιωπηλά όπλα είναι απαραίτητη. Το ευρύ κοινό αρνείται να βελτιώσει τη δική του νοοτροπία και την πίστη του στο συνάνθρωπο του. Έχει γίνει ένα κοπάδι πολλαπλασιαζόμενων βάρβαρων, και, να το πούμε έτσι, μια μάστιγα επάνω στο πρόσωπο της γης.

Δεν ενδιαφέρονται αρκετά για την οικονομική επιστήμη για να μάθουν γιατί δεν ήταν σε θέση να αποφύγουν τον πόλεμο παρά τη θρησκευτική ηθική, και η θρησκευτική τους ή αυτο-ικανοποιητική άρνησή τους να ασχοληθούν με τα γήινα προβλήματα, καθιστά τη λύση του γήινου προβλήματος απρόσιτη για αυτούς.

Εναπόκειται σε αυτούς τους λίγους που είναι πραγματικά πρόθυμοι να σκεφτούν και να επιβιώσουν ως καταλληλότεροι για να επιβιώσουν, να λύσουν το πρόβλημα για τους εαυτούς τους καθώς και τους λίγους που πραγματικά νοιάζονται. Σε αντίθετη περίπτωση, η έκθεση του σιωπηλού όπλου θα καταστρέψει τη μόνη μας ελπίδα για τη διατήρηση του σπόρου της μελλοντικής αληθινής ανθρωπότητας.

Δοκιμές οικονομικού σοκ

Τον τελευταίο καιρό, η εφαρμογή του Operations Research στη μελέτη της δημόσιας οικονομίας ήταν προφανής για όποιον καταλαβαίνει τις αρχές της δοκιμής σοκ.

Στη δοκιμή σοκ μιας ατράκτου αεροσκάφους, η ώθηση ανάκρουσης του πυροβολισμού ενός όπλου τοποθετημένου στην άτρακτο προκαλεί κύματα σοκ σε αυτή τη δομή που λέει στους μηχανικούς της αεροπορίας τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες ορισμένα μέρη του αεροπλάνου ή ολόκληρο το αεροπλάνο ή τα φτερά του θα αρχίσουν να δονούνται ή να φτερουγίζουν σαν μια χορδή κιθάρας, το γλωσσίδι ενός φλάουτου, ή μια διαπασών, και αποσυντίθενται ή καταρρέουν κατά την πτήση.

Οι οικονομικοί μηχανικοί επιτυγχάνουν το ίδιο αποτέλεσμα μελετώντας την συμπεριφορά της οικονομίας και του καταναλωτικού κοινού, επιλέγοντας προσεκτικά ένα βασικό είδος εμπορεύματος, όπως το βοδινό κρέας, καφέ, βενζίνη, ή ζάχαρη, και στη συνέχεια, προκαλώντας μια ξαφνική αλλαγή ή σοκ στην τιμή ή τη διαθεσιμότητα του, κλωτσώντας με τον τρόπο αυτό τον προϋπολογισμό και τις αγοραστικές συνήθειες όλων έξω απ’ το κανονικό.

Στη συνέχεια παρατηρούν τα κρουστικά κύματα τα οποία προκύπτουν από την παρακολούθηση των αλλαγών στη διαφήμιση, τις τιμές και τις πωλήσεις αυτού και των άλλων εμπορευμάτων.

Ο στόχος αυτών των μελετών είναι να αποκτηθεί η τεχνογνωσία για να ρυθμίζει τη δημόσια οικονομία σε μια προβλέψιμη κατάσταση κίνησης ή αλλαγής, ακόμα και ελεγχόμενη αυτο-καταστροφική κατάσταση κίνησης που θα πείσει το κοινό ότι ορισμένοι “ειδικοί” άνθρωποι θα πρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο στο χρηματικό σύστημα και να επαναφέρουν την ασφάλεια (και όχι την ελευθερία και τη δικαιοσύνη) για όλους. Όταν οι υποβαλλόμενοι πολίτες καθίστανται ανίκανοι να ελέγξουν τις οικονομικές τους υποθέσεις, γίνονται, φυσικά, απόλυτα υποδουλωμένοι, μια πηγή φθηνού εργατικού δυναμικού.

Όχι μόνο οι τιμές των εμπορευμάτων, αλλά και η διαθεσιμότητα εργατικού δυναμικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο δοκιμής σοκ. Οι εργατικές απεργίες παραδίδουν εξαιρετικές δοκιμές σοκ σε μια οικονομία, ιδιαίτερα σε κρίσιμους τομείς υπηρεσιών όπως φορτηγά (μεταφορά), επικοινωνία, δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ενέργεια, ύδρευση, συλλογή απορριμμάτων), κ.λπ.

Με τις δοκιμές σοκ, διαπιστώνεται ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της διαθεσιμότητας των χρημάτων που ρέει σε μια οικονομία και της πραγματικής ψυχολογικής προοπτικής και αντίδρασης των μαζών των ανθρώπων που εξαρτώνται από αυτή τη διαθεσιμότητα.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια μετρήσιμη ποσοτική σχέση μεταξύ της τιμής της βενζίνης και της πιθανότητας ότι ένα άτομο θα βιώσει έναν πονοκέφαλο, θα αισθανθεί την ανάγκη να παρακολουθήσει μια βίαιη ταινία, θα καπνίσει ένα τσιγάρο, ή θα πάει σε μια ταβέρνα για μια μπύρα.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι, με την παρατήρηση και τη μέτρηση των οικονομικών μοντέλων, με τα οποία το κοινό προσπαθεί να τρέξει από τα προβλήματά του και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, και εφαρμόζοντας την μαθηματική θεωρία του Operations Research, είναι δυνατόν να προγραμματίσετε υπολογιστές για να προβλέψετε τον πιο πιθανό συνδυασμό να δημιουργηθούν γεγονότα (σοκ) τα οποία θα επιφέρουν πλήρη έλεγχο και υποδούλωση του κοινού μέσω μιας ανατροπής της δημόσιας οικονομίας (με τίναγμα του δέντρου).

Εισαγωγή στους Οικονομικούς Ενισχυτές

Οικονομικοί ενισχυτές είναι τα δραστικά συστατικά της οικονομικής μηχανικής. Το βασικό χαρακτηριστικό του κάθε ενισχυτή (μηχανικού, ηλεκτρικού ή οικονομικού) είναι ότι λαμβάνει ένα σήμα ελέγχου εισόδου και παραδίδει ενέργεια από μια ανεξάρτητη πηγή ενέργειας σε ένα συγκεκριμένο τερματικό εξόδου σε μια προβλέψιμη σχέση σε αυτό το σήμα ελέγχου εισόδου.

Η απλούστερη μορφή ενός οικονομικού ενισχυτή είναι μια συσκευή που ονομάζεται διαφήμιση.

Αν σε ένα άτομο μιλήσει ένας τηλεοπτικός διαφημιστής σαν να ήταν δώδεκα χρονών, στη συνέχεια, λόγω της πιθανότητας υποβολής, αυτός θα, με μια ορισμένη πιθανότητα, απαντήσει ή αντιδράσει σε αυτή την πρόταση με την άκριτη απάντηση ενός δωδεκάχρονου και θα φτάσει στην οικονομική δεξαμενή του και θα παραδώσει την ενέργεια του στο εν λόγω προϊόν από παρόρμηση όταν περνά απ’ το κατάστημα.

Ένας οικονομικός ενισχυτής μπορεί να έχει διάφορες εισόδους και εξόδους. Η ανταπόκριση του μπορεί να είναι στιγμιαία ή να καθυστερήσει. Το σύμβολο κυκλώματος του μπορεί να είναι ένας περιστροφικός διακόπτης, αν επιλογές του είναι αποκλειστικές, ποιοτικά, “go” ή “no-go”, ή θα μπορούσε να έχει τις παραμετρικές σχέσεις εισόδου / εξόδου της καθορισμένες από μια μήτρα με τις εσωτερικές πηγές ενέργειας να εκπροσωπούνται.

Όποια κι αν είναι η μορφή του, ο σκοπός του είναι να κατευθύνει τη ροή της ενέργειας από μια πηγή σε έναν νεροχύτη εξόδου σε άμεση σχέση με ένα σήμα ελέγχου εισόδου. Για το λόγο αυτό, ονομάζεται ενεργό στοιχείο κυκλώματος ή εξάρτημα.

Οι Οικονομικοί Ενισχυτές εμπίπτουν σε κατηγορίες που ονομάζονται στρατηγικές, και, σε σύγκριση με ηλεκτρονικούς ενισχυτές, οι συγκεκριμένες εσωτερικές λειτουργίες ενός οικονομικού ενισχυτή ονομάζονται υλικοτεχνικές αντί ηλεκτρικές.

Ως εκ τούτου, οι οικονομικοί ενισχυτές όχι μόνο παραδίδουν κέρδος δύναμης, αλλά και, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν αλλαγές στο οικονομικό κύκλωμα.

Κατά το σχεδιασμό ενός οικονομικού ενισχυτή πρέπει να έχουμε κάποια ιδέα για τουλάχιστον πέντε λειτουργίες, οι οποίες είναι:

τα διαθέσιμα σήματα εισόδου
οι επιθυμητοί στόχοι ελέγχου εξόδου,
ο στρατηγικός στόχος,
οι διαθέσιμες πηγές οικονομικής δύναμης,
οι υλικοτεχνικές δυνατότητες.
Η διαδικασία καθορισμού και αξιολόγησης αυτών των παραγόντων και ενσωμάτωσης του οικονομικού ενισχυτή σε ένα οικονομικό σύστημα ονομάζεται ευρέως θεωρία των παιγνίων.

Ο σχεδιασμός ενός οικονομικού ενισχυτή αρχίζει με τις προδιαγραφές του επιπέδου ισχύος της εξόδου, που μπορεί να κυμαίνεται από προσωπική ως εθνική. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι η ακρίβεια της απόκρισης, δηλαδή, πόση ακριβής είναι η δράση εξόδου σε συνάρτηση με τις εντολές εισόδου. Υψηλό κέρδος σε συνδυασμό με ισχυρή ανάδραση βοηθά να παραδοθεί η απαιτούμενη ακρίβεια.

Τα περισσότερα σφάλματα θα είναι στο σήμα δεδομένων εισόδου. Τα προσωπικά δεδομένα εισόδου τείνουν να καθορίζονται, ενώ τα εθνικά δεδομένα εισόδου τείνουν να είναι στατιστικά.

Σύντομη Λίστα Εισόδων

Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν:

τι
πού
γιατί
πότε
πώς
ποιός
Γενικές πηγές πληροφοριών:

τηλεφωνικές συνδέσεις
ανάλυση των σκουπιδιών
επιτήρηση
συμπεριφορά των παιδιών στο σχολείο
Βιοτικό επίπεδο από:

τροφή
καταφύγιο
είδη ένδυσης
μεταφορά
Κοινωνικές σχέσεις:

τηλέφωνο – αναλυτική καταγραφή των κλήσεων
οικογένεια – πιστοποιητικά γάμου, πιστοποιητικά γέννησης, κλπ
φίλοι, συνεργάτες, κλπ
συνδρομές σε οργανισμούς
πολιτικές πεποιθήσεις
Τα Προσωπικά Γραπτά Ίχνη

Προσωπικές αγοραστικές συνήθειες, δηλαδή, προσωπικές προτιμήσεις καταναλωτών:

έλεγχος των λογαριασμών
αγορές με πιστωτική κάρτα
αγορές με πιστωτική κάρτα με ”ετικέτα” – η αγορά με πιστωτικές κάρτες των προϊόντων που φέρουν το U.P.C. (Παγκόσμιος Κωδικός Προϊόντος)
Περιουσιακά στοιχεία:

έλεγχο των λογαριασμών
λογαριασμούς ταμιευτηρίου
ακίνητα
επιχείρηση
αυτοκίνητο, κλπ
θυρίδα ασφαλείας σε τράπεζα
χρηματιστηριακή αγορά
Υποχρεώσεις:

πιστωτές
εχθροί
δάνεια
Κυβερνητικές πηγές (τεχνάσματα) *:

Ευημερία
Κοινωνική ασφάλιση
U.S.D.A. πλεόνασμα τροφίμων
επιδόματα
επιχορηγήσεις
επιδοτήσεις
* Αρχή αυτού του τενάσματος — ο πολίτης σχεδόν πάντα θα κάνει τη συλλογή των πληροφοριών εύκολη αν μπορεί να λειτουργεί με την ”αρχή του δωρεάν σάντουιτς” του ”φάε τώρα, πλήρωσε αργότερα”.

Κυβερνητικές πηγές (μέσω εκφοβισμού):

Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων
OSHA
Απογραφή
και τα λοιπα.
Άλλες κυβερνητικές πηγές – επιτήρηση του ταχυδρομείου των ΗΠΑ.

Μοτίβα Συνηθειών – Προγραμματισμός

Δυνατά σημεία και αδυναμίες:

δραστηριότητες (αθλητισμός, χόμπι, κλπ)
ανατρέξτε στην «νομική» (φόβος, θυμός, κλπ – αρχεία εγκλήματος)
αρχεία νοσοκομείου (ευαισθησίες σε φάρμακα, αντίδραση στον πόνο, κ.λ.π.)
ψυχιατρικά αρχεία (φόβοι, θυμός, αηδία, προσαρμοστικότητα, αντιδράσεις σε ερεθίσματα, βία, κλίση προς υποβολή ή ύπνωση, πόνος, χαρά, αγάπη και σεξ)
Μέθοδοι αντιμετώπισης – προσαρμοστικότητας – συμπεριφορά:

κατανάλωση αλκοόλ
κατανάλωση φαρμάκων
ψυχαγωγία
θρησκευτικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά
άλλες μέθοδοι διαφυγής από την πραγματικότητα
Τρόπος λειτουργίας πληρωμής (MO) – πληρώνουν στην ώρα τους, κλπ:

εξόφληση τηλεφωνικών λογαριασμών
αγορές ενέργειας
αγορές νερού
αποπληρωμή των δανείων
πληρωμές σπιτιού
πληρωμές αυτοκινήτων
πληρωμές για τις πιστωτικές κάρτες
Πολιτική ευαισθησία:

πεποιθήσεις
επαφές
θέση
δυνατά / αδύνατα σημεία
έργα / δραστηριότητες
Νομικές είσοδοι – έλεγχος της συμπεριφοράς (Δικαιολογίες για έρευνα, αναζήτηση, σύλληψη, ή την χρησιμοποίηση βίας για να τροποποιήσει τη συμπεριφορά)

δικαστικά αρχεία
αρχεία της αστυνομίας – NCIC
αρχεία οδήγησης
αναφορές στην αστυνομία
ασφαλιστικές πληροφορίες
αντικαθεστωτικές γνωριμίες
Πληροφορίες Εθνικών Εισόδων

Επιχειρηματικές πηγές (μέσω I.R.S., κλπ):

τιμές των βασικών προϊόντων
πωλήσεις
επενδύσεις σε
αποθέματα / απογραφή
εργαλεία παραγωγής και μηχανήματα
κτίρια και βελτιώσεις
την χρηματιστηριακή αγορά
Τράπεζες και πιστωτικά γραφεία:

πιστωτικές πληροφορίες
πληροφορίες Πληρωμής
Διάφορες πηγές:

δημοσκοπήσεις και έρευνες
δημοσιεύσεις
τηλεφωνικά αρχεία
αγορές ενέργειας και κοινής ωφέλειας
Σύντομη Λίστα Εξόδων (Outputs)

Οι έξοδοι – δημιουργούν ελεγχόμενες καταστάσεις – χειραγώγηση της οικονομίας, ως εκ τούτου της κοινωνίας – έλεγχος από τον έλεγχο των αποζημιώσεων και του εισοδήματος.

Αλληλουχία:

διαθέτει ευκαιρίες.
καταστρέφει ευκαιρίες.
ελέγχει το οικονομικό περιβάλλον.
ελέγχει τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών.
ελέγχει το κεφάλαιο.
ελέγχει τα τραπεζικά επιτόκια.
ελέγχει το φούσκωμα του νομίσματος.
ελέγχει την κατοχή του ακινήτου.
ελέγχει τη βιομηχανική ικανότητα.
ελέγχει την παραγωγή.
ελέγχει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων (αγαθών).
ελέγχει τις τιμές των εμπορευμάτων.
ελέγχει τις υπηρεσίες, το εργατικό δυναμικό, κ.λπ.
ελέγχει τις πληρωμές σε κρατικούς αξιωματούχους.
ελέγχει τις νομικές λειτουργίες.
ελέγχει τα αρχεία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα -ανεπανόρθωτα από το κόμμα που συκοφαντείται.
ελέγχει τη διαφήμιση.
ελέγχει την επαφή των μέσων ενημέρωσης.
ελέγχει υλικό που είναι διαθέσιμο για προβολή στην τηλεόραση.
αποσυνδέει την προσοχή από τα πραγματικά ζητήματα.
δραστηριοποιεί τα συναισθήματα.
δημιουργεί διαταραχή, χάος και παραφροσύνη.
ελέγχει σχεδιασμό πιο σχολαστικά φορολογικών εντύπων.
ελέγχει την επιτήρηση.
ελέγχει την αποθήκευση των πληροφοριών.
αναπτύσσει ψυχολογικές αναλύσεις και προφίλ των ατόμων.
ελέγχει νομικές λειτουργίες [επανάληψη του 15]
ελέγχει κοινωνιολογικούς παράγοντες.
ελέγχει τις επιλογές για την υγεία.
παραμονεύει για αδυναμία.
παραλύει τις δυνάμεις.
διηθεί τον πλούτο και την ουσία.






Διαίρεση, η κύρια στρατηγική

Η εμπειρία έχει δείξει ότι η απλούστερη μέθοδος εξασφάλισης ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου στο κοινό είναι να κρατήσεις το κοινό απείθαρχο και με άγνοια των βασικών αρχών του συστήματος από τη μία πλευρά, διατηρώντας τους παράλληλα μπερδεμένους, ανοργάνωτους, και αποπροσανατολισμένους με θέματα χωρίς καμία πραγματική σημασία από την άλλη πλευρά.

Αυτό επιτυγχάνεται:

– αποσυνδέοντας το μυαλό τους, σαμποτάροντας τις ψυχικές τους δραστηριότητες, παρέχοντας χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα της δημόσιας εκπαίδευσης στα μαθηματικά, τη λογική, τον σχεδιασμό συστημάτων και την οικονομία, και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργικότητα.

– εμπλέκοντας τα συναισθήματά τους, αυξάνοντάς τους την μαλθακότητα και την ανοχή τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες, με:

-αδυσώπητες συναισθηματικες συγκρούσεις και επιθέσεις (ψυχικός και συναισθηματικός βιασμός) με συνεχή μπαράζ σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης – κυρίως η τηλεόραση και οι εφημερίδες.

-δίνοντάς τους αυτό που επιθυμούν – καθ ‘υπέρβαση – ”πρόχειρο φαγητό για σκέψη” (junk food for thought) – και στερώντας τους από αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

– ξαναγράφοντας την ιστορία και τον νόμο και υποβάλλοντας το κοινό στην αποκλίνουσα δημιουργία, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να μετατοπίσουν τη σκέψη τους από τις προσωπικές ανάγκες, σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.

Αυτά αποκλείουν το ενδιαφέρον τους για την ανακάλυψη των σιωπηλών όπλων κοινωνικής τεχνολογίας αυτοματισμού.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι υπάρχει ένα κέρδος στη σύγχυση. Όσο μεγαλύτερη σύγχυση, τόσο περισσότερο κέρδος. Ως εκ τούτου, η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργήσεις προβλήματα και στη συνέχεια να προσφέρεις λύσεις.

Περίληψη Διαίρεσης

Media: Διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού εκτρεπόμενη από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα, και γοητευμένη από θέματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.

Σχολεία: Κρατήστε το νεανικό κοινό σε άγνοια των πραγματικών μαθηματικών, της πραγματικής οικονομίας, του πραγματικού νόμου και της πραγματικής ιστορίας.

Διασκέδαση: Κρατήστε την ψυχαγωγία του κοινού κάτω από ένα επίπεδο έκτου βαθμού.

Εργασία: Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για να σκεφτεί. Πίσω στη φάρμα με τα άλλα ζώα.

Συναίνεση, η Πρωταρχική Νίκη

Ένα σιωπηλό οπλικό σύστημα λειτουργεί με στοιχεία που λαμβάνονται από ένα υπάκουο κοινό από νομική (αλλά όχι πάντα νόμιμη) ισχύ. Πολλές πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε προγραμματιστές σιωπηλών οπλικών συστημάτων με την Υπηρεσία Εσωτερικού Εισοδήματος. (Βλ. Μελέτες στη Δομή της Αμερικανικής Οικονομίας για μια λίστα πηγών IRS).

Αυτή η πληροφορία αποτελείται από την αναγκαστική παράδοση των καλά οργανωμένων δεδομένων που περιέχονται σε ομοσπονδιακά και κρατικά φορολογικά έντυπα, τα οποία συλλέγονται, συναρμολογούνται και υποβάλλονται από εργασία σκλάβων που παρέχεται από τους φορολογούμενους και τους εργοδότες.

Επιπλέον, ο αριθμός τέτοιων μορφών που υποβάλλονται στην IRS είναι ένας χρήσιμος δείκτης της δημόσιας συγκατάθεσης, ένας σημαντικός παράγοντας στην στρατηγική λήψης αποφάσεων. Άλλες πηγές δεδομένων αναφέρονται στην σύντομη λίστα των εισροών.

Συντελεστές Συναίνεσης – αριθμητική ανατροφοδότηση που δείχνει την κατάσταση νίκης. Ψυχολογική βάση: Όταν η κυβέρνηση είναι σε θέση να εισπράξει φόρους και να κατασχέσει ιδιωτική περιουσία χωρίς δίκαιη αποζημίωση, είναι μια ένδειξη ότι το κοινό είναι ώριμο για παράδοση και συγκατατίθεται στην υποδούλωση και τη νομική καταπάτηση. Ένας καλός και εύκολος ποσοτικός δείκτης του χρόνου συγκομιδής είναι ο αριθμός των πολιτών που πληρώνουν φόρο εισοδήματος παρά την προφανή έλλειψη αμοιβαίας ή έντιμης υπηρεσίας από την κυβέρνηση.

Ενίσχυση Πηγών Ενέργειας

Το επόμενο βήμα στη διαδικασία σχεδιασμού ενός οικονομικού ενισχυτή είναι η ανακάλυψη των πηγών ενέργειας. Οι πηγές ενέργειας που στηρίζουν κάθε πρωτόγονο οικονομικό σύστημα είναι, φυσικά, μια προμήθεια πρώτων υλών, και η συναίνεση των ανθρώπων στην εργασία και κατά συνέπεια να αναλάβουν ένα ορισμένο βαθμό, θέση, επίπεδο, ή τάξη στην κοινωνική δομή, δηλαδή, να παρέχουν εργασία σε διάφορα επίπεδα στην ιεραρχία.

Κάθε τάξη, για να διασφαλίσει το δικό της επίπεδο εισοδήματος, ελέγχει την τάξη αμέσως κάτω από αυτή, ως εκ τούτου, διατηρεί την ταξική δομή. Αυτό παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά και κυβέρνηση από την κορυφή.

Όσο περνά ο καιρός και η επικοινωνία και η εκπαίδευση βελτιώνονται, τα στοιχεία της κατώτερης τάξης της κοινωνικής δομής εργασίας γίνονται γνώστες και ζηλεύουν τα καλά πράγματα που έχουν τα μέλη της ανώτερης τάξης. Αρχίζουν επίσης να αποκτούν γνώση των ενεργειακών συστημάτων και την ικανότητα να επιβάλουν την άνοδό τους μέσα από την ταξική δομή.

Αυτό απειλεί την κυριαρχία της ελίτ.

Εάν αυτή η άνοδος των κατώτερων τάξεων μπορεί να αναβληθεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η ελίτ μπορεί να επιτύχει ενεργειακή κυριαρχία, και η εργασία με συγκατάθεση πλέον δεν θα κατέχει τη θέση μιας σημαντικής πηγής ενέργειας.

Μέχρις ότου μια τέτοια ενεργειακή κυριαρχία εγκαθιδρυθεί απολύτως, η συναίνεση των ανθρώπων στην εργασία και το να αφήνουν τους άλλους να χειρίζονται τις υποθέσεις τους πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, δεδομένου ότι η αποτυχία να το πράξουν μπορεί να προκαλέσει τους ανθρώπους να παρεμβαίνουν στην οριστική μεταβίβαση των ενεργειακών πηγών στον έλεγχο της ελίτ .

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι αυτή τη στιγμή, η δημόσια συναίνεση είναι ακόμα ένα σημαντικό κλειδί για την απελευθέρωση της ενέργειας στη διαδικασία της οικονομικής ενίσχυσης.

Ως εκ τούτου, η συναίνεση ως μηχανισμός απελευθέρωσης ενέργειας θα λαμβάνεται πλέον υπ’ όψην.

Logistics

Η επιτυχής εφαρμογή της στρατηγικής απαιτεί μια προσεκτική μελέτη των εισροών, εκροών, την στρατηγική που συνδέει τις εισόδους και τις εξόδους, καθώς και τις διαθέσιμες πηγές ενέργειας για να τροφοδοτήσουν τη στρατηγική. Αυτή η μελέτη ονομάζεται logistics.

Ένα λογιστικό πρόβλημα μελετάται στο στοιχειώδες επίπεδο πρώτα, και στη συνέχεια τα επίπεδα της μεγαλύτερης πολυπλοκότητας μελετώνται ως σύνθεση των στοιχειωδών παραγόντων.

Αυτό σημαίνει ότι ένα συγκεκριμένο σύστημα αναλύεται, δηλαδή, κατανείμεται στα υποσυστήματα του, και αυτά με τη σειρά τους αναλύονται, έως ότου από αυτή τη διαδικασία, φτάνει κανείς στο υλικοτεχνικό “άτομο”, το πρόσωπο.

Εδώ είναι όπου η διαδικασία της σύνθεσης κανονικά ξεκινά, κατά τη στιγμή της γέννησης του ατόμου.

Η τεχνητή μήτρα

Από τη στιγμή που ένα άτομο αφήνει την κοιλιά της μητέρας του, κάθε προσπάθεια του κατευθύνεται προς την κατασκευή, τη διατήρηση, και την ανάκληση σε τεχνητές μήτρες, διάφορα είδη υποκατάστατων προστατευτικών κατασκευών ή κελύφων.

Ο στόχος αυτών των τεχνητών μητρών είναι να παρέχουν ένα σταθερό περιβάλλον τόσο για σταθερή όσο και ασταθή δραστηριότητα. Να παρέχουν ένα καταφύγιο για τις εξελικτικές διαδικασίες της ανάπτυξης και της ωριμότητας – δηλαδή, την επιβίωση. Να παρέχουν ασφάλεια για την ελευθερία και την παροχή αμυντικής προστασίας από προσβλητική δραστηριότητα.

Το ίδιο ισχύει και για το ευρύ κοινό και για την ελίτ. Ωστόσο, υπάρχει μία σαφής διαφορά στον τρόπο που κάθε μία από αυτές τις τάξεις επιλέγουν τη λύση προβλημάτων.

Η πολιτική δομή ενός Έθνους – Εξάρτηση

Ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο οι πολίτες μιας χώρας δημιουργούν μια πολιτική δομή είναι μια υποσυνείδητη επιθυμία ή η επιθυμία να διαιωνίσουν τη δική τους σχέση εξάρτησης της παιδικής ηλικίας. Με απλά λόγια, θέλουν έναν άνθρωπο Θεό να εξαλείψει κάθε κίνδυνο από τη ζωή τους, να τους χαϊδέψει στο κεφάλι, να φιλήσει τους μώλωπες τους, να βάλει ένα κοτόπουλο σε κάθε τραπέζι, να ντύσει το σώμα τους, να τους βάλει στο κρεβάτι τη νύχτα και να τους πει ότι όλα θα πάνε καλά όταν ξυπνήσουν το πρωί.

Αυτή η δημόσια απαίτηση είναι απίστευτη, οπότε ο ανθρώπινος θεός, ο πολιτικός, συναντά το απίστευτο με το απίστευτο κάνοντας υποσχέσεις στον κόσμο και δίνοντας τίποτα. Οπότε, ποιός είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης; το κοινό; ή ο «νονός»;

Αυτή η δημόσια συμπεριφορά παράδοσης γεννήθηκε από φόβο, τεμπελιά, και σκοπιμότητα. Είναι η βάση του κοινωνικού κράτους ως στρατηγικού όπλου, χρήσιμο εναντίον ενός αηδιαστικού κοινού.

Δράση / Επίθεση

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι σε θέση να υποτάξουν ή / και να σκοτώσουν άλλους ανθρώπους που διαταράσσουν την καθημερινή τους ζωή, αλλά δεν θέλουν να έχουν να αντιμετωπίσουν τα ηθικά και θρησκευτικά ζητήματα που θα προκύψουν από μια τέτοια απροκάλυπτη πράξη εκ μέρους τους. Ως εκ τούτου, θα αναθέσουν τη βρώμικη δουλειά σε άλλους (συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών τους), έτσι ώστε να μη λερώσουν με αίμα τα χέρια τους. Ουρλιάζουν για την ανθρωπιστική μεταχείριση των ζώων και μετά κάθονται με ένα νόστιμο χάμπουργκερ από ένα ασβεστωμένο σφαγείο κάτω στο δρόμο και εκτός θέας. Αλλά ακόμη πιο υποκριτικό, πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτήσουν μια επαγγελματική ένωση εκτελεστών που συλλογικά ονομάζονται πολιτικοί, και στη συνέχεια διαμαρτύρονται για τη διαφθορά στην κυβέρνηση.

Ευθύνη

Και πάλι, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι ελεύθεροι να κάνουν πράγματα (να εξερευνήσουν, κ.λπ.), αλλά φοβούνται να αποτύχουν.

Ο φόβος της αποτυχίας εκδηλώνεται στην ανευθυνότητα, και ιδιαίτερα στην ανάθεση αυτών των προσωπικών ευθυνών στους άλλους όπου η επιτυχία είναι αβέβαιη ή μεταφέρει πιθανές ή δημιουργημένες υποχρεώσεις (νόμος), τις οποίες το άτομο δεν είναι διατεθειμένο να δεχθεί. Θέλουν εξουσία, αλλά δεν θα αποδεχθούν την ευθύνη ή υποχρέωση. Έτσι προσλαμβάνουν πολιτικούς να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα γι ‘αυτούς.

Περίληψη

Οι άνθρωποι προσλαμβάνουν τους πολιτικούς έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να:

αποκτήσουν ασφάλεια χωρίς να την διαχειρίζονται.
αποκτήσουν δράση χωρίς να σκέφτονται γι’ αυτό.
προκαλέσουν κλοπή, βλάβη, και θάνατο στους άλλους χωρίς να χρειάζεται να συλλογιστούν είτε ζωή είτε θάνατο.
αποφύγουν την ευθύνη για τις δικές τους προθέσεις.
αποκτήσουν τα οφέλη της πραγματικότητας και της επιστήμης χωρίς να ασκούνται οι ίδιοι στην πειθαρχία του να αντιμετωπίζεις ή να μαθαίνεις κάποιο από αυτά τα πράγματα.
Δίνουν στους πολιτικούς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν μια πολεμική μηχανή για να:

προβλέπουν για την επιβίωση του έθνους / μήτρα.
αποτρέπουν την επέκταση οποιουδήποτε στο έθνος / μήτρα.
καταστρέψουν τον εχθρό που απειλεί το έθνος / μήτρα.
καταστρέψουν εκείνους τους πολίτες της χώρας τους που δεν συμμορφώνονται προς όφελος της σταθερότητας του έθνους / μήτρα.
Οι πολιτικοί κρατάνε πολλές ψευτο-στρατιωτικές θέσεις εργασίας, η χαμηλότερη είναι η αστυνομία που είναι στρατιώτες, οι δικηγόροι και οι εγκεκριμένοι λογιστές επόμενοι που είναι κατάσκοποι και σαμποτέρ (με άδεια), και οι δικαστές που φωνάζουν εντολές και λειτουργούν το κλειστό στρατιωτικό κατάστημα για ό, τι θα φέρει η αγορά. Οι στρατηγοί είναι βιομήχανοι. Το «προεδρικό» επίπεδο του επικεφαλής διοικητή μοιράζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες. Οι άνθρωποι ξέρουν ότι έχουν δημιουργήσει αυτή την φάρσα και χρηματοδοτείται με τους δικούς τους φόρους (συγκατάθεση), αλλά θα προτιμούσαν να υποταχθούν από το να είναι οι υποκριτές.

Έτσι, ένα έθνος χωρίζεται σε δύο πολύ διακριτά μέρη, ένα υπάκουο υπο-έθνος [η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία] και ένα πολιτικό υπο-έθνος. Το πολιτικό υπο-έθνος παραμένει προσκολλημένο στο υπάκουο υπο-έθνος, το ανέχεται, και διηθεί την ουσία του μέχρι να γίνει αρκετά ισχυρό για να αποσυνδέσει τον εαυτό του και στη συνέχεια να καταβροχθίσει τον γονέα του.



Ανάλυση Συστήματος

Προκειμένου να ληφθούν ουσιαστικές οικονομικές αποφάσεις σχετικά με τον πόλεμο, τον πρωταρχικό οικονομικό τροχό, είναι απαραίτητο να αναθέσουμε συγκεκριμένες υλικοτεχνικές αξίες σε κάθε στοιχείο της δομής του πολέμου – το προσωπικό και το υλικό.

Η διαδικασία αυτή αρχίζει με μια σαφή και ειλικρινή περιγραφή των υποσυστημάτων μιας τέτοιας δομής.

Το Σχέδιο (ως στρατιωτική θητεία)

Λίγες προσπάθειες τροποποίησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι περισσότερο αξιοσημείωτες ή πιο αποτελεσματικές από εκείνου του κοινωνικο-στρατιωτικού θεσμού γνωστού ως σχέδιο. Ένας πρωταρχικός σκοπός του σχεδίου ή άλλου τέτοιου θεσμού είναι να ενσταλάξει, με εκφοβισμό, στα νεαρά αρσενικά μιας κοινωνίας, την άκριτη πεποίθηση ότι η κυβέρνηση είναι παντοδύναμη. Σύντομα μαθαίνει ότι η προσευχή είναι αργή για να αντιστρέψει αυτό που μια σφαίρα μπορεί να κάνει σε μια στιγμή. Έτσι, ένας άνθρωπος εκπαιδευμένος σε ένα θρησκευτικό περιβάλλον για δεκαοκτώ χρόνια της ζωής του μπορεί, με αυτό το μέσο της κυβέρνησης, να σπάσει, να εξαγνιστεί από τις φαντασιώσεις και τις αυταπάτες του σε λίγους μήνες. Μόλις η καταδίκη ενσταλαχθεί, όλα τα άλλα γίνεται εύκολο να ενσταλαχθούν.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι η διαδικασία με την οποία οι γονείς ενός νεαρού άνδρα, που τον αγαπούν υποτίθεται, μπορεί να προκληθούν να τον στείλουν στον πόλεμο για το θάνατό του. Παρά το γεγονός ότι το πεδίο εφαρμογής αυτού του έργου δεν θα επιτρέψει σε αυτό το θέμα να επεκταθεί λεπτομερώς, παρ ‘όλα αυτά, μια επισκόπηση θα είναι δυνατή και μπορεί να χρησιμεύσει για να αποκαλύψει εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάποια αριθμητική μορφή σε μια υπολογιστική ανάλυση κοινωνικών και πολεμικών συστημάτων.

Ξεκινάμε με ένα προσωρινό ορισμό του σχεδίου.

Το σχέδιο (επιλεκτική υπηρεσία, κλπ) είναι ένας θεσμός υποχρεωτικής συλλογικής θυσίας και δουλείας, που επινοήθηκε από τους μεσήλικες και ηλικιωμένους με σκοπό να πιέσουν τους νεαρούς να κάνουν τη δημόσια βρώμικη δουλειά. Χρησιμεύει επίσης για να κάνει τη νεολαία τόσο ένοχη όσο τους γηραιότερους, καθιστώντας έτσι την κριτική των γερόντων από τη νεολαία λιγότερο πιθανή (Σταθεροποιητής Γενεών). Διατίθεται στο εμπόριο και πωλείται στο κοινό υπό την ετικέτα της ”πατριωτικής = εθνικής” υπηρεσίας.

Μόλις επιτευχθεί ένας ειλικρινής οικονομικός ορισμός του σχεδίου, ο ορισμός αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα όρια μιας δομής που ονομάζεται Ανθρώπινο Αξιακό Σύστημα, το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται σε όρους της θεωρίας παιγνίων. Η αξία ενός τέτοιου σκλάβου εργάτη δίνεται σε έναν Πίνακα Ανθρώπινων Αξιών, ένας πίνακας κατανεμημένες σε κατηγορίες ανάλογα την διάνοια, την εμπειρία, την απαίτηση εργασίας, κ.λπ.

Μερικές από αυτές τις κατηγορίες είναι συνήθεις και μπορούν να αξιολογηθούν διστακτικά με όρους της αξίας ορισμένων θέσεων εργασίας για τις οποίες υπάρχει γνωστή αμοιβή. Ορισμένες θέσεις εργασίας είναι πιο δύσκολο να αξιολογηθούν επειδή είναι μοναδικές στις απαιτήσεις της κοινωνικής ανατροπής, ένα ακραίο παράδειγμα: η αξία της διδασκαλίας της μητέρας στην κόρη της, προκαλώντας αυτή την κόρη να θέσει ορισμένες απαιτήσεις συμπεριφοράς σε ένα μελλοντικό σύζυγο δέκα ή δεκαπέντε χρόνια από τώρα, ως εκ τούτου, καταστέλλοντας την αντίστασή του σε μια διαστροφή της κυβέρνησης, καθιστώντας ευκολότερο για ένα τραπεζικό καρτέλ να αγοράσει την Πολιτεία της Νέας Υόρκης σε, ας πούμε, είκοσι χρόνια.

Ένα τέτοιο πρόβλημα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις παρατηρήσεις και τα δεδομένα της εν καιρώ πολέμου κατασκοπείας και από πολλά είδη ψυχολογικών τεστ. Αλλά σκληρά μαθηματικά μοντέλα (αλγόριθμοι κ.λπ.) μπορούν να επινοηθούν, αν όχι για να προβλέψουν, τουλάχιστον να προκαθορίσουν αυτά τα γεγονότα με μέγιστη σιγουριά. Αυτό που δεν υπάρχει από φυσική συνεργασία έτσι ενισχύεται από υπολογισμένο καταναγκασμό. Τα ανθρώπινα όντα είναι μηχανήματα, μοχλοί που μπορούν να πιαστούν και να μετατραπούν, και υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ αυτοματοποίησης μιας κοινωνίας και αυτοματοποίησης ενός εργοστασίου υποδημάτων.

Αυτές οι ληφθείσες αξίες είναι μεταβλητές. (Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έναν τρέχων Πίνακα Ανθρώπινων Αξιών για ανάλυση υπολογιστή.) Αυτές οι αξίες δίνονται σε πραγματικό μέτρο παρά σε δολάρια ΗΠΑ, δεδομένου ότι τα τελευταία είναι ασταθή, προς το παρόν διογκωμένες πέρα ​​από την παραγωγή των εθνικών προϊόντων και υπηρεσιών, έτσι ώστε να δώσουν στην οικονομία μια ψεύτικη κινητική ενέργεια ( “χαρτί” επαγωγής).

Η αξία του ασημιού είναι σταθερή, είναι δυνατόν να αγοράσεις την ίδια ποσότητα με ένα γραμμάριο ασήμι σήμερα όπως θα μπορούσε να αγοραστεί το 1920. Η ανθρώπινη αξία μετρημένη σε μονάδες ασημιού αλλάζει ελαφρώς λόγω αλλαγών στην τεχνολογία παραγωγής.

Επιβολή

Παράγοντας Ι

Όπως σε κάθε κοινωνική προσέγγιση του συστήματος, η σταθερότητα επιτυγχάνεται μόνο με την κατανόηση και τη λογιστική για την ανθρώπινη φύση (μοτίβα δράσης / αντίδρασης). Μια αποτυχία να το πράξει μπορεί να είναι, και συνήθως είναι, καταστροφική.

Όπως και σε άλλα ανθρώπινα κοινωνικά συστήματα, μία ή άλλη μορφή εκφοβισμού (ή κινήτρου) είναι απαραίτητα για την επιτυχία του σχεδίου. Φυσικές αρχές δράσης και αντίδρασης πρέπει να εφαρμόζονται τόσο στα εσωτερικα όσο και στα εξωτερικα υποσυστήματα.

Για να εξασφαλιστεί το σχέδιο, ατομική πλύση εγκεφάλου / προγραμματισμό και τόσο η οικογενειακή μονάδα και η ομάδα ομοτίμων θα πρέπει να συμμετέχουν και να τεθούν υπό έλεγχο.

Παράγοντας ΙΙ – Πατέρας

Ο άντρας του σπιτιού πρέπει να συμπεριφέρεται σαν κατοικίδιο ώστε να διασφαλιστεί ότι ο νεότερος θα μεγαλώσει με τη σωστή κοινωνική εκπαίδευση και συμπεριφορές. Τα διαφημιστικά μέσα κλπ., εμπλέκονται ώστε ο υποψήφιος πατέρας να γίνει ένας χτυπημένος-δειλός πριν ή από τη στιγμή που θα παντρευτεί. Διδάσκεται πως είτε συμμορφώνεται με την κοινωνική εγκοπή φτιαγμένη για αυτόν ή η σεξουαλική ζωή του θα χωλαίνει και η τρυφερή συντροφικότητα γι’αυτόν θα είναι μηδαμινή. Είναι κατασκευασμένος για να βλέπει ότι οι γυναίκες απαιτούν την ασφάλεια περισσότερο από την λογική, ηθική ή έντιμη συμπεριφορά.

Μέχρι τη στιγμή που ο γιος του πρέπει να πάει στον πόλεμο, ο πατέρας (με ζελέ για μια σπονδυλική στήλη), θα βάλει ένα όπλο στο χέρι του νέου πριν ο πατέρας διακινδυνεύσει την αποδοκιμασία των συναδέλφων του, ή φανεί υποκριτής διαπερνώντας την επένδυση που έχει στη δική του προσωπική γνώμη ή την αυτοεκτίμησή του. Ο νεαρός θα πάει στον πόλεμο ή ο πατέρας θα πρέπει να ντρέπεται. Έτσι ο νεαρός θα πάει στον πόλεμο, ο πραγματικός σκοπός που δεν αντέχουν.

Παράγοντας III – Μητέρα

Το θηλυκό στοιχείο της ανθρώπινης κοινωνίας ορίζεται πρώτα από το συναίσθημα και μετά από τη λογική. Στη μάχη μεταξύ λογικής και φαντασίας, η φαντασία κερδίζει πάντα, η φαντασία κυριαρχεί, το μητρικό ένστικτο κυριαρχεί, έτσι ώστε το παιδί να έρχεται πρώτο και το μέλλον δεύτερο. Μια γυναίκα με ένα νεογέννητο μωρό είναι πολύ θαμπωμένη για να δεί την βορά των κανονιών ενός πλούσιου άνδρα ή μια φθηνή πηγή εργασίας σκλάβων. Μια γυναίκα θα πρέπει, ωστόσο, να προετοιμάζεται να αποδεχθεί τη μετάβαση στην «πραγματικότητα», όταν χρειαστεί, ή και νωρίτερα.

Καθώς η μετάβαση γίνεται όλο και πιο δύσκολη να την διαχειριστεί, η οικογενειακή μονάδα πρέπει να διαλυθεί προσεκτικά, και η δημόσια εκπαίδευση που ελέγχεται από το κράτος και τα κέντρα φροντίδας παιδιών που λειτουργούν από το κράτος, πρέπει να γίνουν πιο συχνά και δια νόμου, έτσι ώστε να ξεκινήσει η αποκόλληση του παιδιού από την μητέρα και τον πατέρα σε μικρότερη ηλικία. Εμβολιασμός ναρκωτικών συμπεριφοράς [Ritalin] μπορεί να επιταχύνει τη μετάβαση για το παιδί (υποχρεωτικό). Προσοχή: Ο παρορμητικός θυμός μιας γυναίκας μπορεί να υπερισχύσει το φόβο της. Η δύναμη μιας οργισμένης γυναίκας δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται, και η δύναμή της πάνω σε έναν δειλό-χτυπημένο σύζυγο πρέπει επίσης ποτέ να μην υποτιμάται. Έδωσε το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες το 1920.

Παράγοντας IV – Νέος

Η συναισθηματική πίεση για αυτοσυντήρηση κατά τη διάρκεια του πολέμου και της ιδιοτελούς στάσης της κοινής αγέλης που έχει τη δυνατότητα να αποφύγει το πεδίο της μάχης – αν ο νέος μπορεί να πειστεί να πάει – είναι τελικά όλη η πίεση απαραίτητη να ωθήσει τον Johnny εκτός πολέμου. Οι σιωπηροί εκβιασμοί τους γι ‘αυτόν είναι οι απειλές: “Δεν υπάρχει θυσία, δεν υπάρχουν φίλοι. Καμία δόξα, καμμία φιλενάδα.”

Παράγοντας V – Αδερφή

Και τι γίνεται με την αδελφή του νέους; Την έχουν δοθεί όλα τα καλά πράγματα της ζωής από τον πατέρα της, και της διδάχθηκε να περιμένει το ίδιο και από το μελλοντικό σύζυγό της, ανεξάρτητα από την τιμή.

Παράγοντας VI – Βοοειδή

Εκείνοι που δεν θα χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι εκείνοι που δεν έχουν μυαλό, και έτσι αυτό το ανόητο σχολείο μεδουσών, πατέρας, μητέρα, γιος και κόρη, γίνονται χρήσιμα υποζύγια ή εκπαιδευτές του ίδιου πράγματος.



Εδώ ολοκληρώνεται ό,τι είναι διαθέσιμο για αυτό το έγγραφο.

Πηγή: offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.