Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22 ως 39 χρόνων άλλοτε προσποιούνταν ότι θα έκαναν τεχνικό έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού και...







Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22 ως 39 χρόνων άλλοτε προσποιούνταν ότι θα έκαναν τεχνικό έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού και άλλοτε ότι θα επέστρεφαν... χρήματα στα θύματα επειδή δήθεν διαπιστώθηκε ότι ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος ήταν «φουσκωμένος»




Τέσσερις ηλικιωμένους προσπάθησαν να εξαπατήσουν ή να κλέψουν μέσα σε λίγη ώρα στην Καρδίτσα τα μέλη μιας σπείρας που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, αλλά μόνο σε μια περίπτωση τα κατάφεραν. Τα άλλα τρία υποψήφια θύματά τους οδήγησαν στα ίχνη τους τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22 ως 39 χρόνων άλλοτε προσποιούνταν ότι θα έκαναν τεχνικό έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού και άλλοτε ότι θα επέστρεφαν... χρήματα στα θύματα επειδή δήθεν διαπιστώθηκε ότι ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος ήταν «φουσκωμένος»! Όταν οι ηλικιωμένοι τους έβαζαν στα σπίτια τους, προσπαθούσαν να κλέψουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Αρχικά, εξαπάτησαν έναν 82χρονο που τους έδωσε 55 ευρώ, αλλά βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν από το σπίτι του διάφορα χρυσαφικά και να εξαφανιστούν.

Όταν, όμως, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους τρεις ηλικιωμένους, έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Όμως, η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οδήγησε στη σύλληψή τους. Πάνω τους βρέθηκαν 485 ευρώ και τα κλεμμένα χρυσαφικά τα οποία αποδόθηκαν στον 82χρονο, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο της διαφυγής τους. Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για απάτες και κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλους στην Καρδίτσα ή σε άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.