Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις φαίνεται πως έχουν "αναλάβει" τις τελευταίες δύο εβδομάδες να φουλάρουν με καύσιμα τα απορριμματοφόρα τ...





Οι Ένοπλες Δυνάμεις φαίνεται πως έχουν "αναλάβει" τις τελευταίες δύο εβδομάδες να φουλάρουν με καύσιμα τα απορριμματοφόρα του δήμου Ωραιοκάστρου.




Η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος γεμίζει τα ρεζερβουάρ των δημοτικών οχημάτων με το πετρέλαιο το οποίο αντλεί από τα βαρέλια που μεταφέρονται τον τελευταίο καιρό -αν όχι κάθε μέρα, σίγουρα ανά δύο 24ωρα- με στρατιωτικό όχημα στο αμαξοστάσιο του δήμου (φωτό). Μία κατάσταση που σύμφωνα με την ελάσσονα αντιπολίτευση και τον επικεφαλής της "Δύναμης Δημιουργίας", Γ. Παπακωνσταντίνου: «αποτελεί εικόνα διάλυσης, αδιαφορίας, παντελούς έλλειψης σχεδιασμού και προγραμματισμού, με δύο λέξεις εικόνα παρακμής του διοίκησης του κ. Γαβότση», τονίζοντας την ίδια ώρα, πως αυτό φέρεται να γίνεται "λόγω του προσωρινού αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει ο δήμος, εξαιτίας της αναίτιας καθυστέρησης υπογραφής σύμβασης για προμήθεια καυσίμων".

Από τη πλευρά της η διοίκηση χαρακτήρισε ως "ανταποδοτική" τη συνεργασία αυτή με τον Στρατό, για τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει η ίδια σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, όπως αυτή του «Φέσσα», η οποία έχει κλείσει εδώ και μερικούς μήνες.
http://politesoraiokastrou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.