Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Η είδηση της έκρηξης του παγιδευμένου φακέλου στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κάνει το γύρο του κόσμου με τα ...






Η είδηση της έκρηξης του παγιδευμένου φακέλου στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, κάνει το γύρο του κόσμου με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα να κάνουν έκτακτη αναφορά στα γεγονότα.




Συγκεκριμένα το BBC αναφέρει: «Έκρηξη σε αυτοκίνητο όπου επέβαινε πρώην Έλληνας πρωθυπουργός. Αναφορές μιλούν για παγιδευμένο φάκελο αλληλογραφίας που εξερράγη, τραυματίζοντας τον ίδιο και τον οδηγό του».


Το euronews είχε και αυτό έκτακτη επικαιρότητα με φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού και ο τίτλος: «εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου».



Ο Guardian είχε ζωντανή μετάδοση πληροφοριών με tweets από ξένα και ελληνικά Μέσα που δημοσίευαν πληροφορίες για την έκρηξη και την κατάσταση της υγείας του.

Η Washington Post γράφει: «Η αστυνομία αναφέρει πως ο Λουκάς Παπαδήμος έγινε στόχος επίθεσης με βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του».



Το αμερικάνικο ABC γράφει: «Ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος είναι τραυματίας μετά από έκρηξη στο αυτοκίνητό του».

http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.