Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ: Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο κατέκτησε η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ στο μεγαλύτερο και δυσκολότερο Παγκόσμιο τουρνουά, το WORD PRESIDENT CUP G2 με 51 χώρες, 2...







Το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο κατέκτησε η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ στο μεγαλύτερο και δυσκολότερο Παγκόσμιο τουρνουά, το WORD PRESIDENT CUP G2 με 51 χώρες, 2200 αθλητές, 14 Ολυμπιονίκες και 20 Παγκόσμιους πρωταθλητές που έγινε στην Αθήνα στις 26-30 Απριλίου.

Με αυτή την επιτυχία η Φανή Τζένη παίρνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ την πρόκριση της για το Πανευρωπαϊκό Εφηβων-Νεανιδων που θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο.
Εξαιρετικοί ήταν και οι υπόλοιποι αθλητές του ΣΟΑΤ που δεν διακρίθηκαν αλλά άφησαν μεγάλες υποσχέσεις αφού ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.
Αναλυτικα:
ΦΆΝΗ ΤΖΕΛΗ
Πέρασε τον πρώτο αγώνα bye,κέρδισε στον δεύτερο αγώνα την αθλήτρια της Εθνικής Ισπανίας Campillo Sanchez με 15-2,κέρδισε στον τρίτο αγώνα την Μαρουφιδου που αγωνιζονταν με την Γερμανία με 8-2, κέρδισε τον τέταρτο αγώνα την Ρωσίδα Malysheva με 7-0, στον ημιτελικό κέρδισε πάλι Ρωσίδα την Noshova με 6-0 και κέρδισε τον Τελικό την Ρωσίδα Dmitrieva με 7-3.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΈΛΗ
Κέρδισε τον πρώτο αγώνα με Ιταλία με τεχνικό νοκ άουτ και ηττήθηκε στον δεύτερο με Ρωσία στις λεπτομέρειες η οποία Ρωσίδα κατέκτησε το αργυρό.Η Κωνσταντίνα δείχνει εδώ και πολλά χρόνια τις δυνατότητες της με αποκορύφωμα το Χάλκινο Πανευρωπαϊκό μετάλλιο.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΤΣΙΟΥ
Κέρδισε τον πρώτο με Σερβία με τεχνικό νοκ άουτ και στον δεύτερο ισοπαλία με Ουκρανία αλλά στον χρυσό πόντο στάθηκε άτυχη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με Κροατία ήρθε ισοπαλία και αυτός άτυχος στον χρυσό πόντο και ο αντίπαλος έφτασε μέχρι τα μετάλλια.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ
Στον πρώτο αγώνα του επαιζε με το φαβορί αφού και στο προηγούμενο President είχε μετάλλιο τον κόντραρε στα ίσια και έχασε με 3 παρατηρήσεις δίχως να δεχθεί πόντο και μάλιστα στην πρώτη του χρονιά στους εφηβους.
ΕΎΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ
Ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα της ενώ προηγήθηκε αλλά λάθη της της στέρησαν την νίκη.Επαιζε χωρίς προπόνηση και τραυματισμενη αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ
Απλά στέρησαν την νίκη με τόσο καθαρή αδικία που όλο το στάδιο σηκώθηκε στο πόδι και τον χειροκροτουσε (σπανια αναφέρομαι σε δικαιολογίες αλλά πρώτη φορά είδα, όπως όλοι,κάτι τόσο τραβηγμενο) .Πριν λίγο καιρό στο Βέλγιο κέρδισε τον πρώτο της κατηγορίας που δείχνει τις απίστευτες δυνατότητες του στην πρώτη του χρονιά στους παιδες.
Ο ΣΟΑΤ κατετάγη στις πρώτες 30 ομάδες μεταξύ 370 ομάδων και η ΠΡΩΤΗ Ελληνική ομαδα ισοβαθμώντας με την Γαία Αλίμου και wtf taekwondo Ιωαννινων.
Η Φανή Τζελη έκανε,με το 4ο συνεχόμενο Χρυσό μετάλλιο σε G Βαθμολογουμενο πρωταθλημα στην ίδια αγωνιστική σεζον, σπουδαίο επιτευγμα που είναι Μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα .Μια από τις μεγάλες ελπίδες του Ελληνικού ταεκβοντο που μπορεί να καταφέρει διακρίσεις στο πιο υψηλό επίπεδο στο μέλλον.

https://trikalasportiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.