Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κ @ Λ Ο Τ Ο Υ Ρ Κ Ο Ι... ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !

Γκρέμισαν την γέφυρα του χωριού στο οποίο 36 άτομα ψήφισαν ΟΧΙ και 2 άτομα ΝΑΙ και έτσι έναν δρόμο 4 χλμ τον έκαναν 14. Η γέφυρα η ο...




Γκρέμισαν την γέφυρα του χωριού στο οποίο 36 άτομα ψήφισαν ΟΧΙ και 2 άτομα ΝΑΙ και έτσι έναν δρόμο 4 χλμ τον έκαναν 14.
Η γέφυρα η οποία συνέδεε το κέντρο της Μπεϊτουσεμπάπ με τον οικισμό Πινάρμπασι, γκρεμίστηκε από στρατιώτες. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η γέφυρα γκρεμίστηκε επειδή δεν είπαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.





Στρατιώτες με χρήση μηχανημάτων έργου, κατεδάφισαν την γέφυρα που συνέδεε το κέντρο της Μπεϊτουσεμπάπ με τον οικισμό Πινάρμπασι. Εντύπωση προκαλεί ότι τρεις μέρες μετά από το δημοψήφισμα και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας , η γέφυρα που συνέδεε τον οικισμό με το κέντρο της πόλης κατεδαφίστηκε.
Την απόφαση την πήρε ο επίτροπος που διορίστηκε στον δήμο (στην θέση του δημάρχου και μέλους του DBP) και έτσι η γέφυρα που είχε κοστίσει 50.000 λίρες κατεδαφίστηκε και η απόσταση του οικισμού με το κέντρο της πόλης από 4 χλμ έγινε 14.
Η γέφυρα γκρεμίστηκε χωρίς καμία δικαιολογία, ενώ αντέδρασαν σε αυτό οι κάτοικοι του οικισμού. Υποστήριξαν πως η γέφυρα κατεδαφίστηκε επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ενώ οι επίσημες αρχές μέχρι τώρα δεν έκαναν κάποια δήλωση σχετικά με την κατάσταση αυτή.
Στο δημοψήφισμα της 16/4, στον οικισμό αυτό είχαν βγει 36 ΟΧΙ και 2 Ναι.

http://aktifhaber.com/m/genel/hayir-diyen-koyun-koprusunu-yiktilar-h95967.html
http://tourkikanea.gr/2017/05/kurt-37/

infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.