Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ

Στους τρεις ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην περιοχή του Άδενδρου, ...

Εκτροχιασμός τρένου Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο νεκρός μηχανοδηγός






Στους τρεις ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα με τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην περιοχή του Άδενδρου, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Παπανικολάου, Κωνσταντίνου Εμμάνουηλίδη στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τραυματίας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος κατέληξε.




Ο ΝΕΚΡΌς ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ...

Το τελευταίο αντίο μέσω διαδικτύου επέλεξαν να που οι συνάδελφοι του, άτυχου μηχανοδηγού, Μάνθου Καλόπουλου που έχασε την ζωή ύστερα από τον εκτροχιάσμο της αμαξοστοιχίας στην περιοχή του Άδενδρου . Ο δευτέρος νεκρός είναι ο Άρης Καλαμπαλίκης. προιστάμενος της αμαξοστοιχίας

Όπως γράφουν στο mixanodigos.blogspot.gr πρόκειται για Μαύρη Κυριακή καθώς ο αδελφικός τους φίλος και συνάδελφος δεν βρίσκεται πία κοντά τους.

«Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια της έλξης καθώς από χθες το βράδυ δεν βρίσκεται κοντά μας ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Τα λόγια τούτες τις ώρες είναι περιττά, όλοι γνωρίζαμε ποιος ήταν ο Μάνθος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον έχουμε πάντα στην μνήμη και στην καρδιά μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ !»

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.