Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ... ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΧΑΝΙΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ -

Ταλαιπωρημένη ψυχολογικά, από τον θάνατο του πατέρα της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά και σωματικά, εξαιτίας της επέμβασης στο πόδι ...





Ταλαιπωρημένη ψυχολογικά, από τον θάνατο του πατέρα της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά και σωματικά, εξαιτίας της επέμβασης στο πόδι στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα, εμφανίστηκε στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη.
Δύσκολη μέρα η σημερινή για το στενό συγγενικό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 99 ετών και του οποίου η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών.





Η Ντόρα Μπακογιάννη, ούσα η πρωτότοκη του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ήταν όλη την ημέρα φανερά συγκλονισμένη, όπως είναι λογικό.

Χαρακρητιστικές ήταν οι στιγμές μετά τον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο αδελφός της και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη έπεσε στην αγκαλιά του δακρυσμένη.

Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε με C-130 στα Χανιά, όπου την Πέμπτη, 01.06.2017, θα ταφεί δίπλα στην επί χρόνια σύντροφο της ζωής του, Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν φυσικά εκεί, ωστόσο πρόσφατα έχει χειρουργηθεί στο πόδι και σε συνδυασμό με την κούραση (κυρί ψυχολογική) της ημέρας, εμφανίστηκε σε αμαξίδιο, αφού προφανώς ήταν εξαντλημένη...



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.