Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑ.... ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ... ΓΥΦΤΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 81ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ

Μέρα- μεσημέρι βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους τσιγγάνους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Καρυά της Ελασσόν...

Στιγμές τρόμου για 81χρονη στην Ελασσόνα





Μέρα- μεσημέρι βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους τσιγγάνους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Καρυά της Ελασσόνας, μια ηλικιωμένη. Οι δράστες, που παρίσταναν τους πλανόδιους οπωροπώλες, της άρπαξαν με τη βία ακόμη και τη βέρα της και έσπευσαν να πουλήσουν τη λεία τους!




Όπως κατήγγειλε η 81χρονη, μαγείρευε όταν ξαφνικά άνοιξε η πίσω πόρτα του σπιτιού και ένας νεαρός την άρπαξε από το λαιμό! Ο κακοποιός έβγαλε με τη βία από τα δάχτυλά της τη βέρα και άλλα δύο δαχτυλίδια που φορούσε, άρπαξε από το λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και, αφού έκλεψε και 30 ευρώ που είδε πάνω στο τραπέζι, τράπηκε σε φυγή με ένα Ι.Χ. φορτηγό φορτωμένο… ντομάτες στο οποίο περίμενε ένας συνεργός του!

Η ηλικιωμένη συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το φορτηγό ανήκε σε ένα 20χρονο που κατοικεί στον οικισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο. Ο νεαρός συνελήφθη και το όχημά του κατασχέθηκε, ενώ ο 19χρονος φυσικός αυτουργός της ληστείας συνελήφθη το βράδυ στη Λάρισα όπου είχε πουλήσει τα κλεμμένα κοσμήματα σε ένα χρυσοχοείο αντί 188 ευρώ!

Σε βάρος του 51χρονου ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου και της 42χρονης συζύγου του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με τους δυο τσιγγάνους, που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.