Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ... 7 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Γιατί να ασχοληθώ με την αγωνιστική σκοποβολή; - Αυτή είναι ίσως η πιο συνηθισμένη ερώτηση που παίρνουν πολλοί από τους συγγενείς, το...





Γιατί να ασχοληθώ με την αγωνιστική σκοποβολή; - Αυτή είναι ίσως η πιο συνηθισμένη ερώτηση που παίρνουν πολλοί από τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους, κλπ. Εδώ είναι οι 10 κορυφαίοι λόγοι των περισσοτέρων. Ποιοί είναι οι δικοί σας;

Αδρεναλίνη. Αν νιώθετε ένα μεικτό συναίσθημα ενθουσιασμού και ευχαρίστησης το οποίο μετατρέπεται σε αυξημένο καρδιακό ρυθμό τότε η σκοποβολή είναι σίγουρα για σας!

Διασκέδαση. Όσοι έχουν βρεθεί σε ένα σκοπευτήριο θα έχουν διαπιστώσει ότι να πυροβολείς στόχους με το αγαπημένο σου όπλο ή όπλα είναι πράγματι μια διασκέδαση!




Φίλοι. Πραγματικά, οι σκοπευτές είναι μια οικογένεια. Οι άνθρωποι που αγαπούν τα όπλα είναι συνήθως οι ωραιότεροι, πιο ευγενικοί, και οι πιο προστατευτικοί που θα συναντήσετε πάντα. Είναι επαγγελματίες που εργάζονται, γονείς, πατριώτες, χομπίστες, και γενικά έχουν μια πολύ ισχυρή αίσθηση της κοινότητας.

Δεξιότητες. Αυτός είναι ένας από τους αρχικούς λόγους που πολλοί αρχίζουν τη σκοποβολή. Στις Ηνωμένες Πολιτείες για παράδειγμα, είναι ο καλύτερος τρόπος για τους πολίτες να εκπαιδεύσουν το σώμα τους για να αντιδράσει σε μια απειλή.

Ταξίδια. Με βάση τον προϋπολογισμό, τα χρονικά περιθώρια και τους χορηγούς, πολλοί σκοπευτές μπορεί να έχουν την ευκαιρία να δουν νέους τόπους, να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους και να κάνουν μίνι οικογενειακές διακοπές σε κάθε ταξίδι.

Συλλογή όπλων. Ας το παραδεχτούμε, αν είστε μέσα στα όπλα πιθανώς και θα αναζητείτε διαρκώς έναν λόγο για να αγοράσετε νέα όπλα και εξοπλισμό. Η σκοποβολή είναι μια τέλεια δικαιολογία ως προς το γιατί χρειάζεστε ένα επί παραγγελία όπλο ή ένα οπτικό σκοπευτικό.

Τρόπαια. Είναι ίσως ένας από τους λόγους που πολλοί επιλέγουν την αγωνιστική σκοποβολή και λαμβάνουν μέρος σε αγώνες στη χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους κορυφαίους λόγους για την αγωνιστική σκοποβολή. Ποιοί είναι οι δικοί σας;
http://www.guns-gr.com/2014/06/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.