Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ... ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΠΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ...!!

Κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργίας και των συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες κουκουλοφόρων προκάλεσαν επεισόδ...







Κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργίας και των συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες κουκουλοφόρων προκάλεσαν επεισόδια ενώ προσπάθησαν να κάψουν και ένα βαν εξωτερικών μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.




Στο αποκαλυπτικό βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr φαίνεται μια ομάδα 10 κουκουλοφόρων αρχικά να σπάει με σφυριά τα τζάμια του οχήματος και στη συνέχεια να αδειάζει ένα μπιτόνι με βενζίνη στην καμπίνα των επιβατών.

Ανενόχλητοι για περίπου ένα λεπτό προσπαθούσαν να κάψουν το βαν όμως δεν τα κατάφεραν. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, τεχνικός του ΑΝΤ1 με έναν πυροσβεστήρα έριξε αφρό στο σημείο όπου οι ταραξίες είχαν αδειάσει τη βενζίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.