Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ! 35ΧΡΟΝΗ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!

Η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού επειδή οι γιατροί στο τμήμα Επειγόντων δεν την εξέταζαν άμεσα Ακόμη και για την ζωή τους φοβήθηκαν δ...







Η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού επειδή οι γιατροί στο τμήμα Επειγόντων δεν την εξέταζαν άμεσα

Ακόμη και για την ζωή τους φοβήθηκαν δύο γιατροί στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου, όταν μια 35χρονη γυναίκα που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών άρχισε να σπάει ό,τι βρήκε μπροστά της και τους απείλησε με σουγιά, με τον οποίο μάλιστα είχε κόψει τη φλέβα της!




Η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού επειδή οι γιατροί στο τμήμα Επειγόντων δεν την εξέταζαν άμεσα, καθώς είχε αίμα στα χέρια της και υποστήριζε ότι έκοψε τις φλέβες της. Ξαφνικά, άρχισε να τα κάνει όλα γυαλιά- καρφιά, να γκρεμίζει τους υπολογιστές και τα έπιπλα, να προκαλεί ζημιές στο τηλεφωνικό κέντρο, ενώ ταυτόχρονα έβριζε τους πάντες!

Πριν προλάβει να επέμβει κάποιος, η 35χρονη επιτέθηκε με τον σουγιά σε έναν ειδικευόμενο γιατρό της Χειρουργικής και μια γιατρό της Ουρολογικής κλινικής, οι οποίοι έβαλαν μπροστά τους καρέκλες ως ασπίδες για να προστατευτούν! Στον χώρο έφτασαν υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας που ακινητοποίησαν τη γυναίκα και την παρέδωσαν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την συνέλαβαν.

Όμως, επειδή ήταν αιμόφυρτη, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε φρουρούμενη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και διακεκριμένες φθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.