Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ... 31ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ!

Μία 31χρονη συνελήφθη χθες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης, που είναι συγγενικό πρόσωπο, λόγω προσωπικών τους διαφορών....





Μία 31χρονη συνελήφθη χθες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης, που είναι συγγενικό πρόσωπο, λόγω προσωπικών τους διαφορών.






Ειδικότερα, η 31χρονη και ένας 44χρονος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Πορταριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής, καθώς και της παραβίασης των νομοθεσιών περί όπλων, περί ναρκωτικών και Τελωνειακού Κώδικα.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονη, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, πυροβόλησε απρόκλητα με κυνηγετική καραμπίνα την 27χρονη αδελφή της, χωρίς να την τραυματίσει, προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες, με τη χρήση βίας, προκάλεσαν στην 27χρονη σωματικές βλάβες, την απείλησαν με μαχαίρι και την εξύβρισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.