Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...!!! ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΑΛΛ' ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ!..

Γράφει ο Σ. Παιδάκος Από τη μια οι Παπανδρεϊκοί και η ΕΔΑ που προσπαθούσε να καρπωθεί οφέλη από την σύγκρουση και από την άλλη Α...







Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Από τη μια οι Παπανδρεϊκοί και η ΕΔΑ που προσπαθούσε να καρπωθεί οφέλη από την σύγκρουση και από την άλλη Αποστάτες και ΕΡΕ.




Θέμα χρόνου ήταν να συμβεί το χθεσινό περιστατικό στη βουλή μεταξύ του φίλου των μασόνων Δένδια και του Η. Κασιδιάρη. Το, στις 22-2-017, είχαμε εξάλλου τονίσει μεταξύ άλλων σε σχετικό μας άρθρο στo φύλλο 1021 της εφημερίδας Χ.Α με τίτλο: «θα φέρνουν συνεχώς νέα αιματηρά μέτρα και θα φωνάζουν για ….ναζισμό», τα εξής: «Κάποια στιγμή θα τελειώσει, η τελειωμένη προ πολλού αξιολόγηση, θα ψηφιστούν τα νέα φορολογικά μέτρα πάντα με πόνο και δάκρυ από την κυβέρνηση, και ο λαός θα πάθει ένα ακόμη μεταμνημονιακό σοκ. Και τι θα πουν τότε στο λαό οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνάν; Τι θα πουν στις χήρες που θα βλέπουν να περικόπτεται η σύνταξή τους άλλο ένα 20%; Τι θα πουν στους μισθωτούς που τους περιμένει πάλι μία γενναία περικοπή μισθών, για το καλό της Ευρώπης; Μα φυσικά από κάπου θα ξεχώσουν πάλι ένα βίντεο, μία φωτογραφία που θα τα περιφέρουν σαν αξιοπρόσεκτο γεγονός σε εφημερίδες και τηλεπαράθυρα, βροντοφωνάζοντας «να οι φασίστες της Χρυσής Αυγής».»

Όλοι μας γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή η αξιολόγηση θα τελείωνε, απλά δεν ξέραμε το πότε. Δεν είμαστε φακίρηδες, απλά το καλό φιλτράρισμα των πολιτικών μηνυμάτων και των ερεθισμάτων της κοινωνίας, μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα. Όπερ και εγένετο. Και με το κλείσιμο της αξιολόγησης ήρθε και το άνοιγμα της νέας χρυσαυγιάδας. Και σύμφωνα με τους «δημοκράτες», σύσσωμους παρακαλώ, γράφτηκαν και ειπώθηκαν την πρώτη μέρα, γιατί έπεται και συνέχεια : «πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχτηκαν χθες στην ολομέλεια», «εστιγματίσθη ο Ναός της Δημοκρατίας», «τάγματα εφόδου στη βουλή», κάπου δε γράφτηκε και αυτό: «… και να μην αναφερθούμε στη βουλή της δεκαετίας του ’60 η οποία συγκροτείται σε μεγάλο ποσοστό από ανθρώπους του πνεύματος». Οι πάντες κατάλαβαν ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν καραστημένο που μέχρι και νέο Μπιρσίμ ανέδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός της βουλής, μιας και την ώρα της περίφημης «συμπλοκής», ως δια μαγείας χάθηκε η εικόνα από τους δέκτες.


Μέχρι και καρεκλάκια επιστρατεύτηκαν

Τώρα όσων αφορά το «στιγμάτισμα» του Ναού της Δημοκρατίας, και χάριν της ιστορικής αλήθειας, σας παραθέτουμε ορισμένες φωτογραφίες απείρου κάλους με πρωταγωνιστές τους βουλευτές των κομμάτων του διπολισμού της δεκαετίας του ’60, τότε που έπεφταν και καρεκλιές μέσα στο κοινοβούλιο, κάτι που «αγνοείται» παντελώς από τους «μεγαλοδημοσιογράφους» και τους πολιτικάντηδες του σήμερα.



Αλληλογρονθοκοπήματα και συμπλοκές μεταξύ των βουλευτών της Ενώσεως Κέντρου στη Βουλή

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.