Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ... ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ: Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ Rothschild, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Ο Εμμανουήλ Μακρόν (Emmanuel Macron) είναι το “golden boy” της Ευρωκρατίας και το μακρύ χέρι της Νεοφιλελεύθερης GlobalistΕλίτ «Ο...






Ο Εμμανουήλ Μακρόν (Emmanuel Macron) είναι το “golden boy” της Ευρωκρατίας και το μακρύ χέρι της Νεοφιλελεύθερης GlobalistΕλίτ


«Ο Macron είναι περισσότερο Ομπάμα από τον Ομπάμα.Περισσότερο Μπλερ από τον Μπλερ. Ένα δημιούργημα, περιποιημένο και γυαλισμένο για αυτή την "αυθόρμητη" προσφορά για εξουσία από την τραπεζική τάξη την οποία αντιπροσωπεύει ασταμάτητα». - Off Guardian


Σε όλη τη νεοταξική αριστερο-νεοφιλελεύθερη σφαίρα, η υποστήριξη του ντε και καλά σοσιαλιστή (και οψίμως "κεντρώου")Emmanuel Macron έρχεται από την τάξη των υποχείριων της ελίτ.





Ο Γερμανός βουλευτής και επικεφαλής του προσωπικού τηςAngela Merkel, Peter Altmaier, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δείχνει ότι "η Γαλλία και η Ευρώπη μπορούν να κερδίσουν από κοινού!"


Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Steffen Seibert, επίσης διεύρυνε την υποστήριξή του ευχόμενος «το καλύτερο για τις επόμενες 2 εβδομάδες».


Η Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για τις Εξωτερικές Υποθέσεις,Federica Mogherini, (πρώην κομμουνίστρια και νυν πρωτοκλασσάτο όνομα της ΕΕ), που έχει σκοπό της την συνέχιση της λαθροεισβολής στην Ευρώπη, τόσο πολύ ενθουσιάστηκε που χαρακτήρισε τον Macron "την ελπίδα και το μέλλον της γενιάς μας".



Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker"επίσης συνεχάρη τον Μακρόν για το αποτέλεσμά του στον πρώτο γύρο και του εύχεται το καλύτερο για τον επόμενο γύρο", δήλωσε ο Έλληνας εκπρόσωπος του Juncker και «δεξί του χέρι»,Μαργαρίτης Σχοινάς.



Φυσικά, τα "συγχαρητήρια" στον Μακρόν δεν έχουν τελειωμό απόόλο το φάσμα του νεοταξικού πολιτικού κόσμου. Από Μέρκελ και Σουλτς μέχρι Φώφη και Λεβέντη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.