Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ... Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ» ΟΔΥΝΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ - ΒΙΝΤΕΟ -

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ελευθέρνας,γενέτειράς του Ιωάννη Τζανιδακη, καθώς και η κοινωνία του Ρεθύμνου από την απώλεια τ...






Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ελευθέρνας,γενέτειράς του Ιωάννη Τζανιδακη, καθώς και η κοινωνία του Ρεθύμνου από την απώλεια του υποστρατήγου που βρισκόταν στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου το οποίο συνετρίβη στην Ελασσόνα.
Όπως λέει στο Newsit ο ξάδερφος και συγχωριανός του, Νίκος Πετρακακης. "Θα είναι μεγάλη η απώλεια για τις ένοπλες μας δυνάμεις,ο Γιάννης ήταν άριστος αξιωματικός", τονίζει ο συγγενής του αδικοχαμένου υποστρατήγου και κάνει λόγο για ένα καλό παιδί που είχε αφιερώσει τη ζωή του στο καθήκον για την πατρίδα.





"Αφοσιωμένος στο επάγγελμα του,στην ειδικότητα του,ένα λεβεντόπαιδο", προσθέτει ο κ. Πετρακακης και δεν κρύβει την οδύνη που έχει σκορπίσει στους κατοίκους του Ρεθύμνου η είδηση του θανάτου του Ιωάννη Τζανιδάκη.

Ο Ιωάννης Τζανιδάκης ήταν πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα που τα τελευταία χρόνια έμεναν στους Αμπελόκηπους. Συντετριμμένοι οι δυο γιοί του δεν μπορούν πιστέψουν πως έχασαν το στήριγμα τους, τον άνθρωπο τους όπως λένε.

Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί με C130 στο Ρέθυμνο, τη γενέτειρα του, όπου πιθανότατα αύριο (20.04.2017) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.