Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΙΚΟΥ!!!

Μια ημέρα μετά τη συνέντευξή της στο protothema.gr - Ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης ...






Μια ημέρα μετά τη συνέντευξή της στο protothema.gr - Ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μια ημέρα μετά τη συνέντευξη της συζύγου του Δέσποινας στο protothema.gr και την μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας, οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης την κάλεσαν να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.






«Φοβάμαι ότι μπορεί να τον σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, να τον λήστεψαν και να τον σκότωσαν», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Γραικού στο protothema.gr και τόνισε: '«Είναι αδύνατον μετά από τόσους μήνες να είναι ζωντανός, να βλέπει να αγωνιούμε για τη ζωή του και να μην επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους; Οι ελπίδες μας καταρρέουν και η αγωνία μας μεγαλώνει».

Με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών να μην έχουν καταλήξει σε κάποιοι αποτέλεσμα, η οικογένεια του εμπόρου, όπως τονίζει είναι από αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά όπλα αλλά και τις πληροφορίες που θα συλλέξει προκειμένου να ρίξει άπλετο φως στο πρωτόγνωρο θρίλερ που βιώνει. Από την πρώτη στιγμή η Δέσποινα Γραικού είχε εκφράσει τους φόβους της, ότι ο σύζυγος της μπορεί να είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειες. Βλέποντας για τόσο καιρό οι έρευνες να παραμένουν στάσιμες, καθώς δεν υπήρχαν επιπλέον στοιχεία που θα βοηθούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης κατ' αγνώστου. Έτσι πριν από λίγη ώρα, η σύζυγος του επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση φαίνεται να παίρνει πλέον νέες διαστάσεις με τις αστυνομικές αρχές αλλά και την οικογένεια του επιχειρηματία να εμπλουτίζουν με επιπλέον παραμέτρους τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Δείτε βίντεο: Ο άνδρας μου έχει δολοφονηθεί, δηλώνει η σύζυγός του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.