Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ! YΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Σκάνδαλο μεγατόνων με παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στο χώρο του αθλητισμού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr - Έξ...

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έξι υπουργοί μπλεγμένοι σε σκάνδαλο με την Ομοσπονδία Παγοδρομιών!






Σκάνδαλο μεγατόνων με παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στο χώρο του αθλητισμού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr - Έξι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υπέγραφαν εκατομμύρια ευρώ για την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών (Ε.Ο.ΠΑΓ.) που κατέληγαν σε προσωπικούς λογαριασμούς, ενώ άλλα δέκα άτομα κατηγορούνται για τα αστρονομικά ποσά που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο.




Όπως θα δείτε στα έγγραφα – ντοκουμέντα που εξασφάλισε κατ΄ αποκλειστικότητα το Newsbomb.gr, τα εκατομμύρια ευρώ που διακινήθηκαν σε ατομικούς λογαριασμούς προέδρων, μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, αθλητών και προπονητών φέρουν τις εγκρίσεις και τις υπογραφές υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που θήτευσαν στο υπουργείο Αθλητισμού - Πολιτισμού.

Ηχηρά ονόματα υπουργών, αλλά και γενικών γραμματέων φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της εισαγγελικής έκθεσης για όλη αυτή την αμαρτωλή περίοδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποδοθεί καμία ευθύνη σε κανέναν.

Οι κύριοι: Γιάννης Κουράκης, Γιώργος Λιάνης, Γιώργος Ορφανός, Μιχάλης Λιάπης, Γιάννης Ιωαννίδης, Παύλος Γερουλάνος, καθώς και οι γενικοί γραμματείς Νίκος Έξαρχος και Γιάννης Μπιτσαξής φέρονται να έχουν εγκρίνει (εν γνώσει τους εννοείται) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην αμαρτωλή Ομοσπονδία!!!

Δείτε τι αναφέρει η έκθεση.



Την ίδια ώρα, πάνω από 10 άτομα καλούνται να απολογηθούν για την κατασπατάληση κρατικών επιχορηγήσεων περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών (ΕΟΠΑΓ) την περίοδο 2002 – 2011.




Η ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη που χειρίζεται την υπόθεση, απέστειλε ήδη κλήσεις προς απολογία στους εμπλεκόμενους, μέλη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΕΟΠΑΓ την επίμαχη περίοδο.

Κατά περίπτωση, κατηγορούνται για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας, της ηθικής αυτουργίας στην απιστία και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Τα αδικήματα αυτά είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Στα κατηγορητήρια «φωτιά» περιγράφονται και οι ευθύνες πρώην υφυπουργών αθλητισμού που με πράξεις ή παραλείψεις τους ζημίωσαν το δημόσιο.

Το μείζον ερώτημα είναι αν θα λογοδοτήσουν οι συγκεκριμένοι υπουργοί ή αν θα γλιτώσουν λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών και λόγω παραγραφής.

Η σημερινή κυβέρνηση που διατείνεται ότι δεν θα αφήσει κανέναν ατιμώρητο, τι ακριβώς θα κάνει; newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.