Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...!! ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ...

Μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και του διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν τον Άρτεμη Σώρρα και τη σύζυγό του οι αξιωματικοί της Αστυν...

sorras1-thumb-large






Μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και του διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν τον Άρτεμη Σώρρα και τη σύζυγό του οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, μετά τη χθεσινή ερήμην καταδίκη του ζευγαριού σε οκτώ χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή.





Από τις έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξιδέψουν για Λατινική Αμερική.

Το… διάγγελμα


Όσον άφορα τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη κι απειλεί. Καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της Δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα.

Υποστηρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ. «Αν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί» λέει χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει ότι έχει περιουσία 600 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.