Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ ΜΕΡΗ...

Η Ολλανδία κάλεσε τους πολίτες της στην Τουρκία να βρίσκονται σε επαγρύπνηση σε νέα ταξιδιωτική οδηγία που εκδόθηκε έπειτα από ένα ταραγ...

Σε πανικό ο Ερντογάν - Υπο τον φόβο του `όχι` κήρυξε πόλεμο στην Ευρώπη - Ταξιδιωτική οδηγία από την Ολλανδία!




Η Ολλανδία κάλεσε τους πολίτες της στην Τουρκία να βρίσκονται σε επαγρύπνηση σε νέα ταξιδιωτική οδηγία που εκδόθηκε έπειτα από ένα ταραγμένο σαββατοκύριακο που οδήγησε σε διπλωματική κρίση τις σχέσεις της Χάγης με την Αγκυρα.




«Από τις 11 Μαρτίου υπάρχει διπλωματική ένταση ανάμεσα στην Τουρκία και την Ολλανδία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ολλανδικού υπουργείου Εξωτερικών: «παραμείνετε σε επαγρύπνηση και αποφύγετε τις συγκεντρώσεις και τους πολυσύχναστους τόπους».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας από την πλευρά του απαίτησε από την Ολλανδία να ζητήσει συγγνώμη αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας (που την Τετάρτη 15.03.2017 έχει εκλογές), Μαρκ Ρούτε, το απέκλεισε. «Αποκλείεται να ζητήσουμε συγγνώμη, εκείνοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. Είναι ένα αίτημα παράλογο και εντελώς αδύνατο», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.