Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΝΟΜΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΕ ΑΣΥΛΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...

Γυναίκα ονόματι Μ.Κ. θέλοντας να αποφύγει την σε βάρος της βία από τον αντινομάρχη πρώην σύζυγο της πήγε σε καταφύγιο κακοποιημέν...

189366_1






Γυναίκα ονόματι Μ.Κ. θέλοντας να αποφύγει την σε βάρος της βία από τον αντινομάρχη πρώην σύζυγο της πήγε σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών. Όταν όμως αυτός τους βρήκε και εκεί, έστειλαν την γυναίκα και τα παιδιά σε άλλη πόλη.




Η δασκάλα Β.Κ. λόγω του ότι την έδερνε ο νυν αντινομάρχης σε περιοχή της Μαύρης Θάλασσας σύζυγος της, προσέφυγε στο κράτος. Εγκαταστάθηκε σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών μαζί με το παιδί της και για να γλυτώσει από την πίεση του πρώην συζύγου άλλαξε τρεις πόλεις.

………….

Η Μ.Κ. μαζί με το παιδί της εγκαταστάθηκαν αρχικά σε τέτοιο καταφύγιο στην Σακάρια. Αναφέρεται πως αργότερα ο αντινομάρχης τους βρήκε εκεί. Ακολούθως άρχισε να ασκεί ψυχολογική πίεση στην πρώην σύζυγο του για να πάρει το παιδί αυτός. Οι αρμόδιοι εντόπισαν τις συνομιλίες και τις εμπόδισαν, ενώ ακολούθως έγινε δεκτό το αίτημα της γυναίκας δασκάλας να την πάνε σε άλλη πόλη.

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η Β.Κ. κάτω από την ψυχολογική πίεση από τον αντινομάρχη Σ.Κ. , αποφάσισε και με δικαστική απόφαση άλλαξε το όνομα της και το όνομα του παιδιού .

Έτσι η Μ.Κ. ακολούθως στάλθηκε σε άλλη πόλη και είναι υπό κρατική προστασία.

http://haber.sol.org - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.