Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ...

Ένας άγνωστος άνδρας ακολούθησε παραμονεύοντας μία νεαρή γυναίκα από την στιγμή που κατέβηκε από λεωφορείο, στο Ανατολικό Λονδίνο,...

Η τρομακτική στιγμή που άνδρας επιτίθεται σε γυναίκα για να την βιάσει





Ένας άγνωστος άνδρας ακολούθησε παραμονεύοντας μία νεαρή γυναίκα από την στιγμή που κατέβηκε από λεωφορείο, στο Ανατολικό Λονδίνο, με σκοπό να της επιτεθεί. Την τρομακτική σκηνή κατέγραψε κάμερα παρακείμενου κτιρίου και δείχνει τις στιγμές αγωνίας που πέρασε η 22χρονη στα χέρια του επίδοξου βιαστή.




Ο άνδρας την έριξε στο έδαφος και αμέσως κατέβασε το παντελόνι του με σκοπό να την βιάσει. Εκείνη του κατάφερε ένα ισχυρό χτύπημα στην κοιλιά απωθώντας τον προσωρινά, φωνάζοντας ταυτόχρονα για βοήθεια. Για καλή της τύχη ένας οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε και κάλεσε την Αστυνομία. Ο δράστης φαίνεται στο βίντεο αρχικά να αποχωρεί σαν «κύριος» ενώ μετά από λίγα μέτρα επιταχύνει το βήμα του.

Η αστυνομία έδωσε την φωτογραφία του υπόπτου ακριβώς πριν αποβιβαστεί από το λεωφορείο ακολουθώντας το θύμα του, στην δημοσιότητα, ζητώντας από τους πολίτες οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.