Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΑΑΑΑ...!! Ο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ...!!! «ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ...!!

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, επιχείρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (30...

Απίστευτες δικαιολογίες Μπαλαούρα για τη 13η σύνταξη: Δεν φταίω εγώ, φταίει το σύστημα! (vid)







Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, επιχείρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/03/2017) να υποβαθμίσει τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι είχε λάβει το Δεκέμβριο του 2016 το έκτακτο βοήθημα Τσίπρα, που προοριζόταν για τους χαμηλοσυνταξιούχους, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση ύψους 6.000 ευρώ.




Σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Μπαλαούρας υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κάποιοι επιχειρούν να τον στοχοποιήσουν.

 «Εμάς τη σύνταξη μας τη δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος. Στην προκειμένη περίπτωση τα έδωσα από εκεί που τα πήρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έμαθα ότι την είδηση την έβγαλε το Star. Εάν το θέμα τους το έδωσε κάποιος μέσα από το σωματείο των συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος, τότε λυπάμαι πάρα πολύ.

Και λυπάμαι, γιατί από τη στιγμή που έχω χρηματίσει πολλές φορές και πρόεδρος και μέλος τους Δ.Σ. του σωματείου και έχουμε αγωνιστεί, για να προωθήσουμε τις διεκδικήσεις στην ΤτΕ, γίνονται τέτοια “καρφώματα”».

«Για μένα, στόχος τους ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, συνολικά», συνέχισε ο Μάκης Μπαλαούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.