Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ «ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ» ΟΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!! ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΩΗΦΙΣΜΑ...

Αποφασισμένος να παίξει όλα τα χαρτιά του εμφανίζεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να κερδίσει το δημοψήφι...







Αποφασισμένος να παίξει όλα τα χαρτιά του εμφανίζεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να κερδίσει το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου και να «νομιμοποιήσει» μέσω της λαϊκής ψήφου την προειδοποίηση του τουρκικού πολιτεύματος και τη μεταφορά υπερεξουσιών στο πρόσωπό του.




Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο Τούρκος πρόεδρος είναι έτοιμος να «ανοίξει» την κυβέρνηση στο κόμμα των Τούρκων Εθνικιστών, ήτοι τους λεγόμενους «Γκρίζους Λύκους», προκειμένου να αποφύγει το διαφαινόμενο φιάσκο στο δημοψήφισμα. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) μελετούν το σενάριο περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεών τους και το ενδεχόμενο συνεργασίας στην κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, συζητείται το ενδεχόμενο εισόδου τουλάχιστπν τριλων μελών των Γκρίζων Λύκων στην κυβέρνηση. Το θέμα τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τοην πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ. Στόχος είναι η ανατροπή στις προβλέψεις ενόψει του δημοψηφίσματος και η άνοδος του εθνικιστικού μετώπου στην Τουρκία, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήδη η ρητορική της τουρκικής πλευράς έχει «αγριέψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.