Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...!!! ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΙΣΛΆΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ....!!

Τις ημέρες που διανύουμε και στις οποίες κλιμακώνεται η Τουρκική προκλητικότητα έναντι της Ελλάδος , επέλεξε ο Ψευτομουφτής Ξάνθης ...





Τις ημέρες που διανύουμε και στις οποίες κλιμακώνεται η Τουρκική προκλητικότητα έναντι της Ελλάδος , επέλεξε ο Ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και έκανε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΑΝΟ στα ΤΕΜΕΝΗ και στα ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΆ ΧΩΡΙΑ εν αγνοία της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ και με Βοήθεια που του παρείχαν οι πράκτορες της ΜΙΤ που αλωνίζουν στην Θράκη και τα στελέχη του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής Ξάνθης μάζεψε χρηματική βοήθεια για τους ΣΥΡΙΟΥΣ ΙΣΛΆΜΙΣΤΕΣ ( ISIS ) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και στις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ όπως χαρακτηριστικά δήλωνε !!!




Έπειτα μετέβει στα Ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ και από εκεί πέρασε στην ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ χωρίς κανείς να τον ελέγξει όπου και έφτασε στον προορισμό του την Κεσάνη και παρέδωσε την χρηματική βοήθεια στον πρόεδρο του εκεί παράρτημα της Ερυθράς Ημισελήνου τον Βεντάτ Κογιουντζού .

Ο Ψευτομουφτής αντιλαμβανόμενος την ανυπαρξία των Ελληνικών Θεσμικών οργάνων στην Θράκη και θέλοντας να αναδείξει τον παράνομο ρόλο του ως ψευτοηγέτης , ανέφερε ότι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι ένα τμήμα της Ισλαμικής κοινότητας και του τουρκικού κόσμου και είπε: ¨ Όταν κάποιος στην Ισλαμική κοινότητα ή στον τουρκικό κόσμο πονά, τότε αυτό προκαλεί πόνο και στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η χαρά τους μας προκαλεί και εμάς χαρά. Στα πλαίσια αυτά θελήσαμε ως τουρκική μειονότητα να τείνουμε χείρα βοηθείας στους νέους αυτούς που βασανίζονται στην Συρία, που έγιναν πρόσφυγες, που πεθαίνουν στους δρόμους αλλά και για τα ορφανά που άφησαν πίσω τους οι Τούρκοι στρατιώτες. Με αυτό το σκοπό συγκεντρώσαμε χρήματα. Το σημαντικό είναι να δείξουμε πως βρισκόμαστε δίπλα τους¨.

Ο Ανθέλληνας Μετέ αν και κλαψούριζε λέγοντας ότι θα έπρεπε να τον θεωρούμε Ελληνα γιατί συν τοις άλλης ο παππούς του θυσιάστηκε στα Οχυρά για την Ελλάδα , παρόλα αυτά όχι μόνο δεν έδειξε μέχρι σήμερα την ίδια ευαισθησία για τις οικογένειες των Ελλήνων ηρώων που θυσιάστηκαν για να είναι αυτός ελεύθερος , αλλά δεν έδειξε και δεν δείχνει καμία ευαισθησία ούτε για τους Ελληνες πομάκους μουσουλμάνους , αντίθετα προσπαθεί με εντολή της Αγκυρας να γενιτσαρέψει όλο και περισσότερα άτομα και να τους φανατίσει κατά της Ελλάδος και κατά των συνελλήνων τους στην Θράκη !!!

Για τέτοια άτομα σαν τον εν λόγο ανθέλληνα και πράκτορα της ΜΙΤ , η εντολή του Εθνους είναι μια : Βαλίτσα, Τρένο , Άγκυρα ....

Πετάξτε τώρα έξω από την Θράκη μας με τις κλωτσιές , όλους τους ανθέλληνες Μογγολότουρκους
πράκτορες και τους συνεργούς τους !!!

Για τον "Στόχο" - Ο.Ε.Ν. Το Γεράκι τηs Θράκηs

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.