Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΩΜΑ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ¨ΟΧΙ¨ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Το Νο 65 του εβδομαδιαίου περιοδικό ¨Ανυπακοή¨ που δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου και είχε στο εξώφυλλο του την φράση ¨Δεν αρκεί...

0001_1_-_kopya_1






Το Νο 65 του εβδομαδιαίου περιοδικό ¨Ανυπακοή¨ που δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου και είχε στο εξώφυλλο του την φράση ¨Δεν αρκεί αλλά ΟΧΙ¨, χωρίς καμία δικαιολογία, απαγορεύτηκε από την νομαρχία του Αϊδινίου.




Συνεχίζονται οι παράνομες , αυθαίρετες και αδικαιολόγητες απαγορεύσεις κατά της καμπάνιας αυτών που υποστηρίζουν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Η νομαρχία του Αϊδινίου χωρίς να προβάλλει καμία νομική δικαιολογία, απαγόρευσε την διανομή και προώθηση του Νο 65 του περιοδικού ¨Ανυπακοή¨ που στο εξώφυλλο του είχε την φράση ¨Δεν αρκεί αλλά ΟΧΙ¨.

Η νομαρχία του Αϊδινίου απαντώντας σε αίτηση τοπικών στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας, ανέφερε πως απαγορεύτηκε το περιοδικό, χωρίς όμως στο επίσημο αυτό έγγραφο να ανακοινώνεται η νομική αιτιολογία για αυτό.


http://haber.sol.org.tr/toplum/kapaginda-yetmez-ama-hayir-yazan-dergiyi-aydin-valiligi-yasakladi-186326

20/2/2017

Σχ: Αλήθεια οι ¨δημοκράτες¨ μειονοτικοί δημοσιογράφοι γιατί δεν επικρίνουν αυτές τις πρακτικές ; Δεν τους νοιάζει το τι γίνεται στην μητέρα πατρίδα τους ; Ή έχουν άλλες προτεραιότητες ;…


http://tourkikanea.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.