Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!! ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ...!!! «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ»... ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...!!!

Στο Ερζερούμ ενώπιον του δικαστηρίου η 18 ετών Μ.Κ. η οποία μετά από βιασμό που υπέστη από συμμαθητή της πριν από δύο χρόνια, η οικ...

taciz-1-2






Στο Ερζερούμ ενώπιον του δικαστηρίου η 18 ετών Μ.Κ. η οποία μετά από βιασμό που υπέστη από συμμαθητή της πριν από δύο χρόνια, η οικογένεια της την είχε υποχρεώσει να τον αρραβωνιαστεί, δακρυσμένη κατέθεσε πως ¨Σίγουρα δεν θα παντρευτώ τον κατηγορούμενο, καλύτερα να αυτοκτονήσω¨.

Η Β.Κ. γνωρίστηκε με τον Σ.Γ. όταν ήταν συμμαθητές στο ίδιο λύκειο στην 11η τάξη. Όταν έφτασαν στην 12η τάξη ο Σ.Γ. την βίασε. Για κάποιο διάστημα με απειλές συνέχισε να έρχεται σε επαφές μαζί της, ενώ στο τέλος την τράβηξε φωτογραφίες ενώ ήταν γυμνή.




Η κοπέλα εντέλει ανέφερε στην οικογένεια της αυτά που βίωσε. Μετά από την καταγγελία η Μ.Κ. εξετάσθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία και διαπιστώθηκε πως ¨υπέστη με βία και με απειλές σεξουαλική εκμετάλλευση¨.

Μετά από αυτή την διαπίστωση στις 11/8 ο Σ.Γ. συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Μετά όμως από 17 μέρες αποφυλακίστηκε με το αιτιολογικό πως οι δύο νέοι είχαν αρραβωνιαστεί.

Στην δεύτερη αναφορά που ετοιμάστηκε από την ιατροδικαστική και στάλθηκε στην εισαγγελία αναφερόταν πως ¨ H M.K. με βία και με απειλές σεξουαλική εκμετάλλευση. Έγινε αντιληπτό πως μετά από το περιστατικό, ασκήθηκε κοινωνική πίεση στην οικογένεια και στο θύμα και πιέστηκε να παντρευτεί τον δράστη του περιστατικού¨.

Λαμβανομένων υπόψη των αναφορών αυτών, υποβλήθηκε μήνυση κατά του δράστη για ¨στέρηση ελευθερίας και κατά συρροήν σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου¨, κατηγορία με βάση την οποία αντιμετωπίζει ποινή 24 ετών φυλάκισης. Θέση πολιτικής αγωγής πήρε και το υπουργείο Οικογένειας.

Κατά την πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης στο 1ο Κακουργιοδικείο Ερζερούμ, ο 18 ετών πλέον Σ.Γ. απέρριψε τις αποδιδόμενες κατηγορίες και είπε πως θέλει να παντρευτεί την Μ. Κ.
…………….

Η Μ. Κ. κατέθεσε κλαίγοντας και με την βοήθεια κοινωνικού λειτουργού και περιέγραψε εντελώς διαφορετικά την κατάσταση. Είπε πως στην τελευταία τάξη του λυκείου ο δράστης την βίασε στις αντρικές τουαλέτες την ώρα που όλοι ήταν στην τάξη και ότι παρά το ότι φώναξε δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει. http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.