Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΖΑΚΑΡΙ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ... ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ

Ήταν μόλις τριών μηνών και 14 ημερών. Ο Ζάκαρι Μπράιαντ ήταν το νεότερο από τα θύματα του μακελειού που προκάλεσε την περασμένη Π...









Ήταν μόλις τριών μηνών και 14 ημερών. Ο Ζάκαρι Μπράιαντ ήταν το νεότερο από τα θύματα του μακελειού που προκάλεσε την περασμένη Παρασκευή (20.01.2017) ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός Τζίμι Γκαργκασούλας στο κέντρο της Μελβούρνης, όταν με το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 30.


Στο ίδιο αιματηρό περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά η μεγαλύτερη αδερφή του, η μόλις 2 ετών, Ζάρα. Οι γονείς του, Μάθιου και Νάουαρ Μπράιαντ έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δυο παιδιών που έπεσαν θύματα του 26χρονου Γκαργκασούλα.

Περιέγραψαν τον μικρό Ζάκαρι ως το πιο όμορφο, αξιαγάπητο, χαρούμενο μωρό, που ήταν το «φως της ζωής μας». «Η πανέμορφη Ζάρα μας είναι σε σταθερή κατάσταση αλλά ο Ζάκαρι, ο γιος μας, δεν επέζησε», είπαν οι δυο συντετριμμένοι γονείς σε δήλωση που έδωσαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Δευτέρας (23.01.2017).


Ο Ζάκαρι και η 2 ετών αδερφούλα του, Ζάρα



«Μας αφήνει με υπέροχες αναμνήσεις από τους τρεις μήνες και τις 14 μέρες που πέρασε σε αυτόν τον κόσμο. Ζακ, η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν πάρα πολύ και πάντα θα σε αγαπούν», καταλήγει η σπαρακτική δήλωση.

Από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου του 26χρονου Ελληνοαυστραλού σκοτώθηκαν εκτός από τον τριών μηνών Ζάκαρι, η 10χρονη Ταλία Χάκιν, η 22χρονη Τζες Μάντι, ο 33χρονος Μάθιου Σι και ένας 25χρονος άνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.