Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 130.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!..

Η νοσηλεία της Μυρτώς σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης δεν ήταν το τελευταίο κεφάλαιο στο δράμα του κοριτσιού, καθώς, όπως...

Η νοσηλεία της Μυρτώς σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης δεν ήταν το τελευταίο κεφάλαιο στο δράμα του κοριτσιού, καθώς, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου, τα χρήματα που συγκεν





Η νοσηλεία της Μυρτώς σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης δεν ήταν το τελευταίο κεφάλαιο στο δράμα του κοριτσιού, καθώς, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη νοσηλεία της κόρης της δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια τους.

Η νοσηλεία της Μυρτώς σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης δεν ήταν το τελευταίο κεφάλαιο στο δράμα του κοριτσιού, καθώς, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου, τα χρήματα που συγκεν




Η Μαίρη Κοτρώτσου, μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που το καλοκαίρι του 2012 δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Αχμέτ Βακάς στην Πάρο, ξεσπάει στο «Εθνος της Κυριακής» και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατάθεσε τελικά αγωγή κατά της Ενωσης Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Στο 11σέλιδο δικόγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο (Superior Court) της Αμερικής την περασμένη Πέμπτη, η μητέρα της Μυρτώς αξιώνει την απόδοση του ποσού των 129.919 δολαρίων που είχαν συγκεντρωθεί από έρανο για την κόρη της.

Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό από Ελληνες της Ομογένειας προορίζονταν για τα έξοδα νοσηλείας της κόρης της, αλλά και τα έξοδα διαβίωσης των μελών της οικογένειας, κυρίως της μητέρας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη είχε νοσηλευθεί για αρκετούς μήνες σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης και είχε υποβληθεί και σε επέμβαση. Ομως, σύμφωνα με τη Μ. Κοτρώτσου, η Ενωση των Ομογενών δεν της απέδωσε ποτέ το χρηματικό ποσό από τις δωρεές, παρά τις αιτήσεις της.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι τον Οκτώβριο του 2013, μια νεαρή γυναίκα η οποία ήταν η κόρη του πρώην προέδρου της Ενωσης Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, εξέφρασε την επιθυμία της, η οποία ήταν και «άλλων», να βοηθήσει οικονομικά για τα έξοδα νοσηλείας της Μυρτώς. Η Ενωση συμφώνησε να σταθεί αρωγός στο γκρουπ «Φίλοι της Μυρτώς» που δημιουργήθηκε στο Διαδίκτυο που θα είχε σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για τη Μυρτώ, ώστε να πληρωθούν οι πανάκριβες θεραπευτικές αγωγές στο αμερικανικό νοσοκομείο.

Στις 9 Νοεμβρίου 2013, η Ενωση Ομογενών δημιούργησε την ιστοσελίδα «youcaring.com», για να μπορούν όσοι θέλουν να πραγματοποιούν δωρεές. Σύμφωνα με την αγωγή, στην ιστοσελίδα οριζόταν ως μοναδική δικαιούχος των χρημάτων η Μυρτώ.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.