Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ» ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ DNA... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τόλη Βοσκόπουλου για το τεστ DNA ώστε να διαπιστώσει αν είναι βιολογική του κόρη, η Χαρά, Ο Τόλης Βο...







Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τόλη Βοσκόπουλου για το τεστ DNA ώστε να διαπιστώσει αν είναι βιολογική του κόρη, η Χαρά,

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανίστηκε για πέμπτη φορά, σε γνωστό εργαστήριο γενετικής ανάλυσης για να κάνει τεστ DNA για να διαπιστώσει αν είναι βιολογική του κόρη, η Χαρά, από τον γάμο του με την Τζούλια Παπαδημητρίου.




Για ακόμη μία φορά, η Χαρά, αρνήθηκε να δώσει δείγμα για να διαπιστωθεί αν πράγματι, είναι κόρη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Μιλώντας στην κάμερα του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Τόλης Βοσκόπουλος, είπε ότι τον έχει κουράσει πια αυτή η διαδικασία. «Αυτή είναι η πέμπτη φορά που έρχομαι μόνος μου και έχω κουραστεί πια. Παρακαλώ πάρα πολύ να λάβετε τα μέτρα σας σωστά. Και όχι πάλι να τα βάλετε μαζί μου, επειδή έτσι σας έχουν πει τα αφεντικά σας», είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος στη δημοσιογράφο της εκπομπής.

Τι προσδοκά; «Να τελειώνει αυτή η ιστορία. Έχω ένα παιδάκι, κανονικό παιδί δικό μου και δεν θέλω το παιδάκι αυτό, να έχει ένα αδερφάκι που δεν είναι αδερφάκι του!...Όταν μου την πήραν τη Χαρά, εννιά χρονών, για ένα μήνα και υπέγραψα ένα χαρτί για να κάνει ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος, περνούσε ο καιρός και δεν ερχόταν. Με έπαιρνε εκείνη τηλέφωνο, εγώ δεν ήξερα τον αριθμό. Της είπα κάποτε: ''Πότε θα έρθεις παιδί μου;''. Και μου λέει: ''Ποτέ! Γιατί εκεί μένεις εσύ και εγώ ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου! Και εγώ δεν θα έρθω ποτέ!''...Της είπα: ''Μην ανησυχείς παιδί μου, αφού ντρέπεσαι τόσο πολύ, εγώ θα κάνω τα πάντα για να βγάλω το όνομά μου από πάνω σου για να μην ντρέπεσαι!», απάντησε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Για το τεστ DNA, αποκάλυψε ότι για χρόνια σκεφτόταν αν έπρεπε να το κάνει. «Μου είχαν πει: ''Η προθεσμία σου τελειώνει!Έχεις τρεις μέρες! Μετά από τρεις μέρες, είναι κόρη σου! Τελείωσε! Δεν έχεις το δικαίωμα να πας δικαστικώς!'' Και εκείνη την ώρα πήρα την απόφαση».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που την είδε από κοντά: «Είχε έρθει από εδώ!», είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Εκείνος μαθαίνει νέα της; «Όχι! Εγώ από τότε που αποφάσισα να βγάλω το όνομά μου από πάνω της και από τότε που έκανε εκείνη την εκπομπή στηνΤατιάνα Στεφανίδου και είπε όλα αυτά τα τραγικά πράγματα, την ξέχασα τελειώς. Γιατί μέχρι τότε το αγαπούσα αυτό το παιδί, δεν σου το κρύβω. Γιατί εγώ το μεγάλωσα αυτό το παιδί», απάντησε.

«Έχετε δώσει αρκετά χρήματα γι αυτό το παιδί;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Λεφτά; Πάρα πολλά! Τότε που ήταν ακόμα δραχμές, έδινα ένα εκατομμύριο τον μήνα», απάντησε.





protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.