Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΔΗΛΩΣΕ Η ΧΩΡΑΤΑΤΖΟΥ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΟΥΜΕΓΙΕ!!!

Η 31χρονη Σουμεγιέ Ερντογάν είναι η μικρότερη κόρη του Τούρκου προέδρου - Τι δήλωσε σε συνέδριο για τις μουσουλμανικές κοινότητες στις...







Η 31χρονη Σουμεγιέ Ερντογάν είναι η μικρότερη κόρη του Τούρκου προέδρου - Τι δήλωσε σε συνέδριο για τις μουσουλμανικές κοινότητες στις ΗΠΑ

«Η Τουρκία έχει δείξει σε όλο τον κόσμο ότι ο κοσμικός χαρακτήρας του κράτους, η δημοκρατία και το Ισλάμ μπορούν να συνυπάρξουν», δήλωσε η Σουμεγιέ Ερντογάν Μπαϊρακτάρ στο 15ο ετήσιο συνέδριο των μουσουλμανικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ (MAS-ICNA).




Στο συνέδριο η μικρότερη κόρη του Τούρκου προέδρου, που τον περασμένο Μάιο απασχόλησε τα διεθνή μέσα με τον παραμυθένιο γάμο της, ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια και ανέφερε ότι η Τουρκία έχει γίνει πηγή έμπνευσης για τα άλλα μουσουλμανικά κράτη, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η 31χρονη μικρότερη κόρη του Ερντογάν, που είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης «Γυναίκες και Δημοκρατία» (KADEM) στην Τουρκία, κατά την διάρκεια της ομιλίας της, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου, επαίνεσε την χώρα της για την βοήθεια που έχει δώσει σε μουσουλμανικές χώρες και εξήρε την ανθρωπιστική βοήθεια της Τουρκίας σε χώρες που αγωνίζονται για την ελευθερία και την δημοκρατία, όπως τόνισε και ανέφερε ως παραδείγματα την Αίγυπτο και την Συρία.

«Το success story που έχει επιτύχει η Τουρκία, παρά τις προκλήσεις, δεν ανήκει μόνο σε αυτή αλλά σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες», τόνισε η Σουμεγιέ Ερντογάν.

Η κόρη του Τούρκου προέδρου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στη γειτονική χώρα. «Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στην ιστορία της δημοκρατίας μας, συνέβη εκείνη την νύχτα. Ο λαός βγήκε στους δρόμους για να επαναφέρει την δημοκρατία», δήλωσε η κόρη του Ερντογάν.



Η Σουμεγιέ Ερντογάν συνοδεύει συχνά τον Τούρκο πρόεδρο σε ταξίδια στο εξωτερικό και έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ. Ο 36χρονος σύζυγός της, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, εργάζεται στο εργοστάσιο Baykar, ιδιοκτησίας του πατέρα του, το οποίο κατασκευάζει μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) και προμηθεύει τον τουρκικό στρατό καθώς και άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.