Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΗΛΑ ΟΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΥΛΩΝΑ Ο ΒOΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ...!!! ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ...!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ...!!! Από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί... Και που να αρχίσουν και τα καλύτερα... Θορυβημένοι...






ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ...!!!

Από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί...

Και που να αρχίσουν και τα καλύτερα... Θορυβημένοι οι Αλβανοί από μιά κίνηση ενός Ελληναρά στην κατεχόμενη Αυώνα γράφουν σε δημοσιευμά τους όπως αποκαλύπτει η στήλη «Εδώ Βόρειος Ήπειρος» του “Στόχου”:




Ο Βορειοηπειρώτης που ζούσε εδώ και 25 χρόνια στην Ελλάδα κι ο οποίος πρόσφατα αγόρασε σπίτι στην Αυλώνα, έβαλε Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του. Ο πολίτης ο οποίος προτιμά να αποκαλείται Βορειοηπειρώτης ("Borio Epiriotis») με Ελληνική ιθαγένεια, γεννήθηκε στην Αυλώνα, έβαλε πρώτα την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, και στη συνέχεια φρόντισε για εσωτερικό του σπιτιού του. Περιέργως, η εμφάνιση της ελληνικής σημαίας σε ένα διαμέρισμα κοντά στο λιμάνι της Αυλώνας, συνέπεσε με τον εορτασμό της 104ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας... 

Κι ακόμη δεν έχουν δεί τίποτα τα Αλβανά κι ας μην υπάρχει στην ουσία Εθνικό Κέντρο να συντονίζει και να κατευθύνει τους Βορειοηπειρώτες στον Αγώνα! Αλλά ούτε και το 14 δεν υπήρχε και τους ξέσκισαν τους κατσαπιάδες και τους τούρκους μαζί... Κοντοζυγώνει η ώρα και για την λευτεριά της Βορείου Ηπείρου ΜΑΣ!!! 


Εφημερίδα "Στόχος"





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.