Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Τον ακρωτηριασμό ενός 77χρονου είχε ως αποτέλεσμα η ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου λεωφορείου του ΟΑΣΑ, το μεσημέρι, στο κέντρο τ...







Τον ακρωτηριασμό ενός 77χρονου είχε ως αποτέλεσμα η ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου λεωφορείου του ΟΑΣΑ, το μεσημέρι, στο κέντρο του Πειραιά, ενώ τύχη βουνό είχαν οι τέσσερις επιβάτες του.




Η απίστευτη καραμπόλα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού, στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, με έναν ηλικιωμένο άντρα να έχει ακρωτηριαστεί και να βρίσκεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ και πάνω από 20 αυτοκίνητα να έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με τον ο 60χρονο οδηγό του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο 915 Λόφος Βώκου - Προφήτης Ηλίας να κατεβαίνει για να βοηθήσει τους οδηγούς. Λύθηκε όμως το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ξεκινήσει την τρελή πορεία του γεμάτο επιβάτες αλλά χωρίς οδηγό στην κατηφόρα, παρασύροντας διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα.

Το λεωφορείο, αφού χτύπησε και προκάλεσε ζημιές σε 12 παρκαρισμένα οχήματα και κάποια δέντρα, ακινητοποιήθηκε από πάνω δύο οχήματα που του έφραξαν τον δρόμο.

Ο άτυχος 77χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, ενώ ο 60χρονος οδηγός του λεωφορείου κρατείται στην Τροχαία Πειραιά.


newsit

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.