Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ

Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό ο οποίος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου του 201...

Καλαμάτα: Τέσσερα χρόνια μετά ταυτοποίησαν τον δράστη ληστείας





Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό ο οποίος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου του 2013 στο σπίτι 63χρονου




Δεν σταμάτησαν ποτέ τις έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για τη ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός 63χρονου στο σπίτι του στην Καλαμάτα. Έτσι, κατάφεραν να την εξιχνιάσουν παρ' όλο που πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια και να ταυτοποιήσουν έναν από τους δράστες.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό ο οποίος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου του 2013 στο σπίτι του 63χρονου, τον είχαν ακινητοποιήσει και του είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε και το κινητό του.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της ταυτότητας των συνεργών του και της ενδεχόμενης διάπραξης και άλλων παρανομιών.

*** Πάνω από τέσσερα χρόνια πέρασαν και από την κλοπή που είχε γίνει τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου του 2012 σε ένα καφενείο στο χωριό Δώριο του Δήμου Τριφυλίας, αλλά εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Κοπανακίου. Σε βάρος ενός 27χρονου Ρουμάνου που ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του ως ο δράστης που είχε κλέψει όλα κι όλα... 80 ευρώ, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.