Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ 35 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΠΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΛΑΒΡΟΦ

Λίγες ώρες μετά την δήλωση Λαβρόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε να δηλώσει ότι η Ρωσία δεν θα απελάσει κανέναν σε αντίποινα στις αμερικα...







Λίγες ώρες μετά την δήλωση Λαβρόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε να δηλώσει ότι η Ρωσία δεν θα απελάσει κανέναν σε αντίποινα στις αμερικανικές κυρώσεις, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Russia Today.




O Ρώσος πρόεδρος απέρριψε την πρόταση του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, να απελάσει 35 Αμερικανούς διπλωμάτες τιμωρώντας με το ίδιο νόμισμα την Ουάσινγκτον. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε επίσης ότι η πράξη του Μπαράκ Ομπάμα ήταν μια πρόκληση.

Το χρονικό
Νωρίτερα, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές κυρώσεις, η κυβέρνηση της Μόσχας περνούσε στην αντεπίθεση και δια στόματος του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ανακοίνωνε ότι η Ρωσία θέλει να απελάσει 35 Αμερικανούς διπλωμάτες.

Η δήλωση Λαβρόφ ήρθε λίγες ώρες μετά την «τιμωρία» της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον να αποπέμψει 35 Ρώσους διπλωμάτες από τις ΗΠΑ και να επιβάλει κυρώσεις στις δύο μεγαλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας, καθώς και σε τέσσερις ανώτατους αξιωματούχους της στρατιωτικής μονάδας πληροφοριών υπό το φως των υποψιών για απόπειρες της Μόσχας να επηρεάσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.