Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑ...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε τον α...




Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε τον αδελφό του! Ο τραγικός πατέρας των παιδιών φέρεται να βάζεις στο κάδρο μια γυναίκα! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται όταν ξεψυχούσε να είπε στον πατέρα του την εξής φράση «πατέρα εγώ αυτή τη γυναίκα δεν την ξέρω».

Το θύμα ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας, που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και κατάφερε με πολλή δουλειά και αξιόλογες σπουδές να πάει μπροστά.

Ο 38χρονος «έφαγε» όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις μαχαιριές. Ο άτυχος άντρας, ο οποίος έμενε στο παρελθόν στο Ψυχικό, τα τελευταία δύο χρόνια πηγαινοερχόταν στο εξωτερικό, καθώς έκανε ένα Μεταπτυχιακό.

Πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, έπιασε δουλειά σε μια νεοσύστατη εταιρία και βρέθηκε για λίγο στο πατρικό του, που είναι δίπατο. Στον πάνω όροφο έμεναν οι γονείς, στον κάτω όροφο τα δύο αδέρφια, που είχαν και μια μικρότερη νιόπαντρη αδελφή που είχε μετακομίσει σε άλλη συνοικία.

Πληροφορίες από το περιβάλλον των παιδιών αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα τα δύο αδέλφια είχαν ψυχρανθεί, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Tatiana Live» ο φονιάς δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Άνθρωπος που γνωρίζει καλά την οικογένεια μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live», για την τραγωδία. «Το παιδί μου φώναζε βοήθησε με, μου ζήταγε να τον βοηθήσω, γιατί φοβόταν ότι ο αδελφός του θα τον σκοτώσει… Ήταν ημίγυμνος όταν δέχτηκε την χαριστική βολή. Ο πατέρας άκουσε τις φωνές, κατέβηκε, προσπάθησε να σταματήσει τον εγκληματία αλλά δεν μπόρεσε».

Στη συνέχεια ο τραγικός πατέρας κλείδωσε τον γιο του σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όταν έφτασε όμως το ασθενοφόρο ήταν αργά, ο γιος του είχε ξεψυχήσει.

Για ερωτική αντιζηλία ανάμεσα στα δύο αδέλφια μιλά και στενός φίλος του θύματος στην ίδια εκπομπή. «Ο Σπύρος δεν ήταν άνθρωπος των εντάσεων . Ήταν ήρεμο, ήσυχο παιδί. Ήταν ήπιος χαρακτήρας, φιλικός! Μια χαρά παιδί. Δεν ξέραμε ότι είχε αδελφό, δεν μας είχε μιλήσει καν γι’ αυτόν. Το μοναδικό που ξέραμε είναι ότι το πατρικό ήταν στο Αιγάλεω, γιατί εκεί έμενε η κοπέλα του».

Οι γείτονες των παιδιών, αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια που δεν έδινε δικαιώματα.

Ο δράστης κρατείται από την αστυνομικές αρχές και είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε κατάσταση σοκ, φέρεται μάλιστα να ρωτάει τον πατέρα του τι έχει συμβεί
Θεία του θύματος που μίλησε στην ίδια εκπομπή, έκανε λόγο για μια οικογένεια ήσυχη και παραδοσιακή. «Είχαν πολύ καλή ζωή τα παιδιά. Κανείς δεν ξέρει γιατί έγινε το έγκλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.