Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΩΡΟ 9 ΜΗΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ-

Η Maria Audete do Nascimento γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1981. Μπορεί να είναι τώρα 35 χρονών, αλλά εμφανισιακά δεν μοιάζει πάνω από...







Η Maria Audete do Nascimento γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1981. Μπορεί να είναι τώρα 35 χρονών, αλλά εμφανισιακά δεν μοιάζει πάνω από εννέα μηνών!

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η Maria, η οποία ζει στη Βραζιλία, έπασχε από μια σπάνια και σοβαρή περίπτωση υποθυρεοειδισμού κατά τη γέννησή της, η οποία δημιούργησε μια σημαντική έλλειψη θυρεοειδικών ορμονών.



Όταν η Maria ήταν εννέα μηνών, η αυτοάνοση νόσος της σταμάτησε την σωματική, ψυχική και νοητική της ανάπτυξη. Αυτή η υπόθεση θυμίζει “Benjamin Button”. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι η κατάσταση της Maria πιθανότατα να μπορούσε θεραπευτεί – ή τουλάχιστον να διαχειριστεί – αν της είχε δοθεί η σωστή φαρμακευτική αγωγή κατά τη γέννησή της.

Η οικογένεια της Maria ζει στη Ceara της Βραζιλίας. Η μητέρα της πέθανε πριν από 13 χρόνια, και ζει με τον πατέρα της και τη μητριά της, τη Dora.



Αν και η κατάστασή της είναι σπαρακτική, η Maria περιβάλλεται από αγάπη. Η Dora, η οποία έχει αναλάβει τη φροντίδα της Maria από την ημέρα που παντρεύτηκε τον πατέρα της, πιστεύει ότι έχει έρθει στη Γη για να τη φροντίσει.

Λέει η ότι η Maria στάλθηκε σε αυτήν σαν δώρο από τον Θεό, και είναι ένα τόσο όμορφο μήνυμα προς τη θετή της κόρη, η οποία χρειάζεται τεράστια φροντίδα και στήριξη.




Το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Ceara έχει συμφωνήσει να παρέχει δωρεάν θεραπείες στη Maria και πιστεύει ότι μια μέρα θα μπορέσει να μιλήσει και να περπατήσει.






trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.