Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ «17Ν»! «ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΛΗΣΤΕΙΕΣ»!

Γεννημένος το 1940 ο νέος υφυπουργός Παιδείας, πλέον, Κώστας Ζουράρις που ο βίος και η πολιτεία του δείχνει πως είναι όπου φυσάει ο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ






Γεννημένος το 1940 ο νέος υφυπουργός Παιδείας, πλέον, Κώστας Ζουράρις που ο βίος και η πολιτεία του δείχνει πως είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μέσα στον γνωστό παροξυσμό που πιάνει κατά καιρούς τον κομμουνιστή Ζουράρι, βγήκε και αποκάλεσε «γέρο» και «γεροντάκι Μητροπολίτη» που λέει «αηδίες» τον Αμβρόσιο. Επειδή λοιπόν πολλά μας τα λέει και ο Ζουράρις που παριστάνει το λυκόπουλο, να του θυμίσουμε πως ο ίδιος έτρεχε ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη της τρομοκρατικής «17Ν», να υπερασπιστεί τον Γιωτόπουλο! Μάλιστα τον χαρακτήρισε και «ευ-πατρίδη με εσωτερική ευγένεια και ευλάβεια σε όλα αυτά που ονομάζονται ελεύθερες προσωπικότητες»!




Σύμφωνα με δημοσίευμα της 16ης Ιουλίου του 2003, αποκαλύπτεται η λατρεία του Ζουράρι στον Γιωτόπουλο και την… επανάσταση των δολοφόνων τρομοκρατών της «17Ν», αλλά και η προκλητικότητά του που έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τους τρομοκράτες με τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο και τον Καραϊσκάκη! Αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο:

«Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και Κώστας Ζουράρις, ο οποίος χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «ευπατρίδη με εσωτερική ευγένεια και ευλάβεια σε όλα αυτά που ονομάζονται ελεύθερες προσωπικότητες».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είχε το επαχθές προνόμιο να εί-ναι γιος ενός λαμπρού πατέρα, γεγονός που τον γαλούχησε στο να μην μπορεί να προσφύγει σε καταστάσεις ατομικής βίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, τον οποίο γνώρισε στο Παρίσι το 1967, γαλουχήθηκε με μία αντίληψη που θέλει την αλλαγή ως αποτέλεσμα συλλογικής και παλλαϊκής κίνησης και όχι ατομικής βίας.




Αναφερόμενος στις ληστείες που διέπραξε η 17 Νοέμβρη, ο Κώστας Ζουράρις είπε: «Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, ο Καραϊσκάκης, πώς έβρισκαν χρήματα; Οι ενέργειες αυτές ανήκουν μέσα στη μεγάλη πο-ρεία των επαναστατικών διαδικασιών».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η 17 Νοέμβρη είναι μία επαναστατική οργάνωση αριστερής προέλευσης και ως τέτοια δεν χαρακτηρίζεται από αρχηγικά φαινόμενα, αλλά εντός της υπάρχουν προεξέχουσες προσωπικότητες.

Τέλος, για τις προκηρύξεις της οργάνωσης ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι είναι σοβαρά πολιτικά κείμενα, τα οποία ωστόσο χρησιμοποιούν την «ξύλινη» γλώσσα της Αριστεράς. Όπως είπε, οι άνθρωποι που τα συγγράφουν έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, τα κείμενα αυ-τά είναι συνήθως συλλογικά, με έναν τελικό επεξεργαστή»!

Καταλάβατε στα χέρια τι είδους μπουμπουκιών πέφτει –και όχι τυχαία βέβαια- η Παιδεία των Ελληνόπουλων;

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.