Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

VIVΑ TRUMP...!!!! «Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ»...!!

ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ...!!! Ο Ντόνα...

Φιντέλ Κάστρο: “Ήπιο” μήνυμα Ομπάμα, υβριστικός ο Τραμπ





ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ...!!!




Ο Ντόναλντ Τραμπ στο μήνυμά του, σημειώνει “σηματοδοτεί ένα βήμα μακριά από τον τρόμο που διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, προς ένα μέλλον στο οποίο, ο θαυμάσιος λαός της Κούβας, θα ζήσει τελικά στην ελευθερία, που πλουσιοπάροχα του αξίζει.” Ο ίδιος, τόνισε ότι: “η διακυβέρνησή μας θα κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο λαός της Κούβας, θ' αρχίσει τελικά το ταξίδι του, στην ευημερία και την ελευθερία.” ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι: “θα δει σύντομα,” μία ελεύθερη Κούβα.

Από την πλευρά του, ο Μπάρακ Ομπάμα αποφεύγει οποιαδήποτε τέτοιου είδους κρίση για τον Κάστρο ή το καθεστώς στην Κούβα, σημειώνοντας: “Αυτή την ώρα της απώλειας του Φιδέλ Κάστρο, τείνουμε χείρα φιλίας στο λαό της Κούβας,” δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. “Η ιστορία θα καταγράψει και θα κρίνει,” την επιρροή του Κάστρο, ενώ δουλέψαμε σκληρά για ν' αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας, τόνισε ο ίδιος. Ο απερχόμενος πρόεδρος Ομπάμα συλλυπήθηκε επίσης, την οικογένεια του Κάστρο δηλώνοντας ότι: “οι σκέψεις και οι προσευχές μας, είναι μαζί με το λαό της Κούβας.”

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.