Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο... ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΑΣ KEVIN LEVRONE

Ήταν μια ιστορική βραδιά για τους φανατικούς φίλους του bodybuilding στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν από κοντά ...




Ήταν μια ιστορική βραδιά για τους φανατικούς φίλους του bodybuilding στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν από κοντά τον Kevin Levrone έναν αθλητη με πολλες διακρισεις στο χωρο  του bodybulding, σε ένα πολύ όμορφο event, που διοργανωθηκε από τα REGENESIS STORES  και τον προπονητή των πρωταθλητών Κώστα Σταμάτη  , στο καλύτερο και πληρεστερο γυμναστήριο Fitness Palace  στην Αθήνα.

Ο Kevin Levrone εχει κερδίσει δυο φορές στο Arnold Classic (1994 και 1996) και εχει πάρει τέσσερις φορές την δεύτερη θέση στο Mr. Olympia .

Ο  Kevin Levrone   έκανε προπόνηση με τον Ανδρεα Σταμάτη καθηγητή sport and wellness στο κρατικό πανεπιστήμιο της Νεας Υόρκης και τον Κώστα Σταμάτη  personal trainer και φωτογραφήθηκε με πολλούς από τους θαυμαστές του, που είχαν την τύχη να παρευρεθούν στη μοναδική αυτή διοργάνωση.

Την παρασκευή 25 Νοέμβριου και το σαββατοκύριακο 26 και 27 του μήνα ο Kevin Levrone θα βρίσκεται στο Diamond Cup στο Galatsi Olympic Hall και στο περίπτερο Regenesis Stores  όπου οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του. ο παγκοσμίου φήμης αθλητής θα δωςει συμβουλές στο ελληνικό κοινό σε ένα άκρως εντυπωσιακό show.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.