Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ! ΕΞΥΠΝΟ;;;

Ανακοίνωσε, δε, ότι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της θα είναι σε θεατρική παράσταση σε τρεις ημέρες Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο η Τριανταφ...




Ανακοίνωσε, δε, ότι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της θα είναι σε θεατρική παράσταση σε τρεις ημέρες

Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο η Τριανταφυλλη Μπουτεράκου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την καθημερινή σειρά "Κλεμμένα Όνειρα" και απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα.

Στις 28 Οκτωβρίου, η ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της εξαιτίας περουσιακών θεμάτων.

Μετά από λίγες ημέρες, όμως, η ηθοποιός εντοπίστηκε από αστυνομικούς και εισήχθη και πάλι στο Δρομοκαΐτειο όπου παρέμεινε μέχρι την περασμένη Τετάρτη.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η ίδια ανακοίνωσε πως πλέον έχει βγει απο το ψυχιατρείο ευχαριστώντας όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

«Ευχαριστω για ολο το διαστημα αυτο για το ενδιαφερον και τα τοσα μηνυματα φιλων και γνωστων!Η μεγαλη μου χαρα ειναι οτι η πρωτη δημοσια εξοδος ειναι τη Δευτερα 28/11 στην πρεμιερα του πολυαγαπημενου μου Σπυρου Μπιμπιλα στο θεατρο Χατζηχρηστου» έγραψε στο Facebook.



Το protothema.gr επικοινώνησε με τον καλό φίλο της ηθοποιού, Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Τριανταφύλλη, έχει βγει από το νοσοκομείο και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο πατρικό της, μαζί με τους γονείς της, με τις δυο πλευρές να προσπαθούν να αποκαταστήσουν την σχέση τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.