Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΑΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...!!! «HOT STOP ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...!!!

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό και τις επιπτώσεις του στο νησί καλεί ο Δήμος Σάμου, τη Δευτέρα στην 1.00 μ. στην πλατε...





Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό και τις επιπτώσεις του στο νησί καλεί ο Δήμος Σάμου, τη Δευτέρα στην 1.00 μ. στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ.




«Έλα να ενώσουμε τις φωνές μας! Φτάνει πια η κοροϊδία! Η Σάμος δεν αντέχει πια. Έλα να βάλουμε… hot-stop στα ψέματα» αναφέρει και σε σχετική αφίσα της η τοπική δημοτική Αρχή, που θέτει ως βασικό εκ των αιτημάτων της την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού από πρόσφυγες και τη μετακίνησή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην παρούσα φάση στο hotpsot του νησιού (2.301) είναι σχεδόν τριπλάσιοι από τη χωρητικότητά του (850), ενώ επιπλέον 424 φιλοξενούνται σε άλλες τοπικές δομές.

Παράλληλα, απανωτά είναι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα παραβατικότητας και οι συλλήψεις αλλοδαπών στη Σάμο, ενώ καταγράφονται διαδοχικές πυρκαγιές, αλλά και επεισόδια με εμπλοκή προσφύγων ή και Ελλήνων.

Την κινητοποίηση στηρίζουν η τοπική Περιφερειακή Ενότητα, η Μητρόπολη, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και σχεδόν το σύνολο των τοπικών φορέων. Τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα αναμένεται να υπολειτουργήσουν, καθώς η συμμετοχή στο συλλαλητήριο αναμένεται μαζική, αφού θα γίνουν και μετακινήσεις κατοίκων από άλλες περιοχές της Σάμου προς την πρωτεύουσα με λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.